Komentarz do artykułu Mistrzostwa Polski U-23 w przełajach -

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
PiotrekS
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Panowie WBKD nie pogrążajcie bardziej PZLA, zawsze wasze pojawienie się na forum i podjęcie próby jakiejś konwersacji kończy się na tzw. samobóju. Za każdym razem wasza wypowiedź ujawnia, nieświadomie chore strony działalności PZLA. Nie wiem czy wiecie, ale Pan Minister Drzewiecki wypowiadał się ostatnio że czyta (śledzi) wszelkie fora sportowe na internecie, dlatego miejcie wyrozumiałość dla waszej inteligencji i stosujcie się chociaż do sentencji wymyślonej przez mądrzejszych od WBKD "milczenie jest złotem"- w waszym przypadku i w położeniu w jakim są wasi ukochani działacze w PZLA to tylko może wam pomóc :-)
"Niech poprzez wysiłek i uważność, dyscyplinę i samoopanowanie mędrzec stworzy dla siebie wyspę, której nie pochłonie żaden potop."
New Balance but biegowy
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Jest galeria w naszej bazie dla zainteresowancyh.
Mam wrażenie, że ponieważ wszyscy znali Panią fotograf to się do niej uśmiechali i byli bardziej wyluzowani niż na innych zdjęciach jakie widuję. Ola, dobra robota, chyba musisz częściej być naszym naczelnym fotografem bo od razu Polska LA w lepszym świetle wygląda i marketingowo lepiej ja "sprzedać" skoro wszyscy tacy uśmiechnięci.

Producentom chciałem zwrócić uwagę na zdjęcie Kamila Murzyna - Kamil wyraźnie wam daje do zrozumienia, że jest jeszcze do wziecia: rękawiczki Adidas, kurtka Puma, czapka Nike. Kto będzie pierwszy ? :)

GALERIA
sklepbiegacza.pl
Dyskutant
Dyskutant
Lokalizacja: Bielsko-Biała,Gliwice, Katowice, Kraków, Poznań, Warszawa ...cdn.
Kontakt:

Nieprzeczytany post

FREDZIO pisze:
Producentom chciałem zwrócić uwagę na zdjęcie Kamila Murzyna - Kamil wyraźnie wam daje do zrozumienia, że jest jeszcze do wziecia: rękawiczki Adidas, kurtka Puma, czapka Nike. Kto będzie pierwszy ? :)

GALERIA
to samo dotyczy się Marcina Chabowskiego (spodenki Asics, bluza Adidas, czapka Nike itd)
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Ja powiedziałbym, że to dotyczy 100% biegaczy, którzy tam biegali, nie słyszałem, aby którykolwiek z nich miał jakąś umowę sprzętową.
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Marcin Lewandowski biega w sprzęcie Adidasa.
Tomek Michałowski
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

pytanie do speców, w jakiego młodego zawodnika można i warto zainwestować ?
tzn. podpisać umowę sprzętową i wyposażyć go w 100%
Tomek
lorid
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Tomek Michałowski pisze:pytanie do speców, w jakiego młodego zawodnika można i warto zainwestować ?
tzn. podpisać umowę sprzętową i wyposażyć go w 100%
Tomku, jeśli zamierzałbyś znaleźć wschodzącą gwiazdę, która biegałaby od stóp do głow w Kalenji, to radzilbym Ci szukac wśród BARDZO młodych;)
Awatar użytkownika
Nagor
Ekspert/Trener

Nieprzeczytany post

Tomek, odpowiedzi na takie pytania musisz szukać na priv ; ) Bo tu w grę wchodzi również charakter zawodnika, jego wcześniejszy trening, predyspozycje i osoba trenera. Poza tym - potencjalne możliwości promocyjne (np. w biegu na 1500m kobiet bardzo ciężko się w Polsce wybić, bo to jest u nas konkurencja stojąca na wysokim poziomie, ale już maraton kobiet - niekoniecznie)
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

lorid pisze:Tomku, jeśli zamierzałbyś znaleźć wschodzącą gwiazdę, która biegałaby od stóp do głów w Kalenji, to radziłbym Ci szukać wśród BARDZO młodych;)
No nie byłbym tego taki pewien.
http://www.kalenji-running.com/EN/running-4675447/
Przynajmniej jeśli chodzi o ubrania to Kalenji nie odstaje od konkurencji i jeśli ktoś ma do wyboru dostawać za darmo pełen zestaw wszelkich ubrań a płacić lu sępić z klubu czy nie wiem skąd to nie wiem czy wybór jest taki oczywisty.
Oczywiście buty są ważne, a na tej stronie nie widzę fajnych lekkich treningowo-startowych butów Kalejni które widziałem jeszcze niedawno w sklepie ale jak przypuszczam robią je.

Reasumując - drodzy zawodnicy jeśli by któryś z was był zainteresowany współpracą z Kalenji - to skontaktujcie się z Tomkiem wysyłając mu choćby link do waszego profilu z naszej bazy. :)

Znam firmy które produkują sprzęt na pewno nie lepszy a które dostają od polskich zawodników prośby o sponsoring sprzętowy.
ODPOWIEDZ