Maraton w Nowym Jorku ( ING New York City Marathon )

czyli o rywalizacji na najwyższym poziomie, zarówno na szosie jak i w gó®ach
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

Patrzac na gołe wyniki bardzo ładny NS, jestem zadowolony.
PKO
Awatar użytkownika
Woszkowaty
Stary Wyga
Stary Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: 03:17:57

Nieprzeczytany post

Wielkie brawa dla Shalane Flanagan ! Po pierwsze za to, że nie odeszła jeszcze na sportową emeryturę, a po drugie za piękną walkę do samego końca -myślę, że jeszcze kawałek, kilkaset metrów, może kilometr i byłaby druga.

Bieg mężczyzn dostarczył jeszcze więcej emocji. Walka dosłownie do samego końca. Na kilku ostatnich km stawiałem na Kamworora, ewentualnie na prowadzącego przez sporą część biegu Kitatę. Jednak najlepszym strategiem okazał się Desisa.
Awatar użytkownika
wiktoria96
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Woszkowaty pisze:Wielkie brawa dla Shalane Flanagan ! Po pierwsze za to, że nie odeszła jeszcze na sportową emeryturę, a po drugie za piękną walkę do samego końca -myślę, że jeszcze kawałek, kilkaset metrów, może kilometr i byłaby druga.

Bieg mężczyzn dostarczył jeszcze więcej emocji. Walka dosłownie do samego końca. Na kilku ostatnich km stawiałem na Kamworora, ewentualnie na prowadzącego przez sporą część biegu Kitatę. Jednak najlepszym strategiem okazał się Desisa.
Taaaaaaaaaaaak :hej: Shalane - klasa. Ja caly czas miałam nadzieje, że będzie druga jednak.
Szukasz dobrego serum na zmarszczki? Koniecznie przeczytaj http://www.alinarose.pl/2015/10/od-kied ... -i-co.html by dowiedzieć sie jakis kremów używać.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ