Maraton w Nowym Jorku ( ING New York City Marathon )
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Patrzac na gołe wyniki bardzo ładny NS, jestem zadowolony.
- Woszkowaty
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: 03:17:57
Wielkie brawa dla Shalane Flanagan ! Po pierwsze za to, że nie odeszła jeszcze na sportową emeryturę, a po drugie za piękną walkę do samego końca -myślę, że jeszcze kawałek, kilkaset metrów, może kilometr i byłaby druga.
Bieg mężczyzn dostarczył jeszcze więcej emocji. Walka dosłownie do samego końca. Na kilku ostatnich km stawiałem na Kamworora, ewentualnie na prowadzącego przez sporą część biegu Kitatę. Jednak najlepszym strategiem okazał się Desisa.
Bieg mężczyzn dostarczył jeszcze więcej emocji. Walka dosłownie do samego końca. Na kilku ostatnich km stawiałem na Kamworora, ewentualnie na prowadzącego przez sporą część biegu Kitatę. Jednak najlepszym strategiem okazał się Desisa.
- wiktoria96
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
TaaaaaaaaaaaakWoszkowaty pisze:Wielkie brawa dla Shalane Flanagan ! Po pierwsze za to, że nie odeszła jeszcze na sportową emeryturę, a po drugie za piękną walkę do samego końca -myślę, że jeszcze kawałek, kilkaset metrów, może kilometr i byłaby druga.

Szukasz dobrego serum na zmarszczki? Koniecznie przeczytaj http://www.alinarose.pl/2015/10/od-kied ... -i-co.html by dowiedzieć sie jakis kremów używać.