Powodzenia ; -)Nagor pisze:Wszyscy zgodni co do faworytów, ja również. Liczę też, że oboje z Olą wypadniemy dobrze. Co do mnie, to będę próbował złamać 30 minut. Teoretycznie z tabel Danielsa z najlepszego wyniku na 5km wychodzi mi czas w okolicach 29:20, ale patrząc realnie, to moja życiówka z ulicy na razie wynosi 31:25. Dlatego zamierzam skoncentrować się na spokojnym początku, a potem na nieliczeniu kółek do końca
Komentarz do artykułu Kto wygra dyszkę ? - Mistrzostwa Polsk
- wysek
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
A o co chodzi ? Co jest niezrozumiałe ?jakub738 pisze:a o co chodzi z tym konkursem bo oczywiście na imprezie będę,ujawnicie jakieś szczegóły choć takie mini mini
Zgłaszasz się do nas na imprezie, że jesteś czytelnikiem bieganie.pl - my Cię zapisujemy. Zgłasza sie każdy chętny. A potem po zawodach losujemy pulsometr. I koszulki naprzykład na dokładkę.
Ciekawe, że jednak większość obstawia Artura Kozłowskiego.
- Remus
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Czarnym koniem będzie Łukasz Kujawski.
- cichy70
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Tak jest - wierzę,że Damian powalczy !!!!wilson18 pisze:Uważam, że medale zdobędą: 1. Henryk Szost, 2. Artur Kozłowski, 3. Arkadiusz Gardzielewski. Do walki o medale włączy się również Damian Witkowski.
komenty : viewtopic.php?f=28&t=64974
- Fist
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
wygra Chabowski
Robił niesamowite rzeczy na treningach w Szklarskiej. Jak zaatakuje na 8-9km to radze innym zawodnikom zwolnic i odpuścić bo czeka ich wielkie cierpienie jeśli spróbują utrzymać jego tempo
jakby Marcin miał z kim biec cały dystans to rozjechałby resztę jak chciał, ale tak będą pewnie biegli w grupie i Marcin po prostu zaakcentuje mocniej, ostatnie 4-5 okrażeń
Robił niesamowite rzeczy na treningach w Szklarskiej. Jak zaatakuje na 8-9km to radze innym zawodnikom zwolnic i odpuścić bo czeka ich wielkie cierpienie jeśli spróbują utrzymać jego tempo
jakby Marcin miał z kim biec cały dystans to rozjechałby resztę jak chciał, ale tak będą pewnie biegli w grupie i Marcin po prostu zaakcentuje mocniej, ostatnie 4-5 okrażeń
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
-
owenb
- Wyga

widziałem go w szklarskiej i nie wyglądał tak super... tzn nie wiem jak teraz ale nie wygladal na super wypoczetego co innnego Artur... przy okazji trzymam kciuki za Damiana, Marcina i KubęFist pisze:wygra Chabowski
-
wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach

Ja również obstawiam Łukasza Kujawskiego!Remus pisze:Czarnym koniem będzie Łukasz Kujawski.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Balon
- Wyga

- Życiówka na 10k: 31:27
- Kontakt:
Ja stawiam na Henia - parawdziwy sportowiec - w zyciu codziennym jak i w biegu. Ale kciuki trzymam tez za Michała Smalaca (szacunek dla niego za ubiegle mistrzostwa) Fajnie by bylo gdyby w tym roku takze namieszał
-
czarekk_93
- Dyskutant

Chyba najbardziej istotne jest nie kto, ale z jakim wynikiem
Wszystkim życzę powodzenia :P 
-
cpunski025
- Rozgrzewający Się

1Kozlowski
2Szost
3Kleczek
2Szost
3Kleczek
cpunski18
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wyniki online będą na pewno na http://www.forsport.info/
Natomiast u nas powinna być jakaś relacja "quasi on-line".
Jeszcze nie wiem jak dokładnie to zrobimy - na miejscu wymyślę.
Wiecznie słyszę, że ktoś jest strasznie mocny na treningu ale nic z tego potem nie wynika. Życzę Marcinowi Chabowskiemu wszystkiego dobrego ale nie wierzę w jego wygraną.
Wg mnie wygra Henio Szost z przewagą 100-150 m nad prawdopodobnie Arturem Kozłowskim, chyba, że nie doceniam Marcina Błazińskiego lub tego Kujawskiego.
Marcin Chabowski zejdzie z trasy bo nie będzie chciał się pogodzić z przegraną z wg niego "słabiakami".
A Michał Smalec...kto wie ? Mało było o nim ostatnio słychać, ale Nagór twierdzi, że podobno jest mocny.
Ewentualnego Mistrza Polski przepraszam za niedocenienie (jeśli to nie będzie Henio Szost) i z wyprzedzeniem proszę o krótką (lub długą) wypowiedź dla bieganie.pl
Natomiast u nas powinna być jakaś relacja "quasi on-line".
Jeszcze nie wiem jak dokładnie to zrobimy - na miejscu wymyślę.
Wiecznie słyszę, że ktoś jest strasznie mocny na treningu ale nic z tego potem nie wynika. Życzę Marcinowi Chabowskiemu wszystkiego dobrego ale nie wierzę w jego wygraną.
Wg mnie wygra Henio Szost z przewagą 100-150 m nad prawdopodobnie Arturem Kozłowskim, chyba, że nie doceniam Marcina Błazińskiego lub tego Kujawskiego.
Marcin Chabowski zejdzie z trasy bo nie będzie chciał się pogodzić z przegraną z wg niego "słabiakami".
A Michał Smalec...kto wie ? Mało było o nim ostatnio słychać, ale Nagór twierdzi, że podobno jest mocny.
Ewentualnego Mistrza Polski przepraszam za niedocenienie (jeśli to nie będzie Henio Szost) i z wyprzedzeniem proszę o krótką (lub długą) wypowiedź dla bieganie.pl
Ostatnio zmieniony 02 maja 2009, 10:53 przez Adam Klein, łącznie zmieniany 1 raz.