Komentarz do artykułu Gediminas Grinius: bieganie pomaga mi w medytacji
- bieganie.pl
- Zaprawiony W Bojach
Skomentuj artykuł Gediminas Grinius: bieganie pomaga mi w medytacji
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Mój ulubiony cytat z tego wywiadu: "to nic wielkiego, jestem zwykłym amatorem"
Jak mi daleko zatem do zwykłego amatorstwa.....
Dobrze chociaż, że mogę ćwiczyć w tych samych miejscach co zwykli amatorzy więc jest szansa, że kiedyć może nie ultra, ale "zwykły" Rzeźnik się uda
Jak mi daleko zatem do zwykłego amatorstwa.....

Dobrze chociaż, że mogę ćwiczyć w tych samych miejscach co zwykli amatorzy więc jest szansa, że kiedyć może nie ultra, ale "zwykły" Rzeźnik się uda

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 42:40
- Życiówka w maratonie: 3:45:45
Giediminas jest moim ulubionym zawodnikiem ultra. Niesamowite wyniki jak na amatora. I zastanawiałem się ostatnio gdzie by on był jakby miał takie warunki jak Krupicka w Hameryce. Nie chcę hejtować Antona, ale jak zobaczyłem ostatnio z nim profesjonalny film zmontowany przez Buffa jak "umiera" na UTMB bo czymś kontrakt celebryty trzeba wypełnić, a z drugiej Giedas jest 5 w UTMB na tych swoich "amatorskich" treningach i Bryon Powell pewno miał niemałą zagwozdkę kim ów zacz jest, to pomyślałem, że jest to k..wsko niesprawiedliwe.Tak czy siak, życze mu przejścia chociaż na jakiś półprofesjonalizm i masy suskcesów!
-
- Zaprawiony W Bojach
bardzo Wam dziękuję za miłe słowa, ale to nie moja zasługa tylko Gediminasa. to po prostu świetny człowiek...
chmuraster, nie hejtuj
Anton miał problemy z jedzeniem, stąd umieranie - na jego stronie jest wszystko opisane. to nie jest popierdółka wylansowana przez NB, kilka tygodni wcześniej zgrzał Gediego na Lavaredo.
chmuraster, nie hejtuj