Witam,
W niedzielę, 7 września 2008r. odbędzie się w moim mieście po raz trzeci już Puchar Europy w Triathlonie - ITU Triathlon Premium European Cup.
Zapraszam w swoim imieniu - fajnie jest popatrzeć na zmagania żelazych ludzi.
Ceremonia otwarcia zawodów odbędzie się o godzinie 10:30 na przystani klubu żeglarskiego "Szkwał" na kozielskiej wyspie.
Dzień wcześniej będzie miała miejsce odprawa techniczna zawodników (Koźle: rynek) oraz trening zawodników (Koźle: rzeka Odra, trasa rowerowa i biegowa)
Gdyby ktoś z forumowiczów się wybierał, niech da znać, a być może będzie to okazją do poznania się w realu.
Triathlon Kędzierzyn - Koźle
- Nagor
- Ekspert/Trener
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Kurcze, szkoda, że nic o tym nie wiedzieliśmy, dalibyśmy jakąś zapowiedź. Może nawet wysłałoby się kogoś na relację. Teraz już za późno, bo nakłada się na siebie kilka imprez, jutro jest Liga Lekkoatletyczna, pojutrze półmaraton w Pile. Ale jak będziesz, może pstryknąłbyś trochę fotek? Chętnie byśmy je pokazali na stronie.
-
- Wyga
Oczywiście fotki pstryknę. Rozchodzi się jednak o to, ża ani ze mnie dobry fotograf, ani sprzęt u mnie nie najwyższych lotów.
Na pocieszenie, być może, dodam, że obsługa medialna jest dosyć dobra na tej imprezie patrząc na rok ubiegły i dokumentacja będzie dosyć dobra - na stronach miejskich. Podam linki po zawodach.
I jeszcze raz napiszę - gdyby jednak ktoś z forumowiczów dotarł na niedzielę do mojego miasta i miałby ochotę się spotkać, niech da znać.
Na pocieszenie, być może, dodam, że obsługa medialna jest dosyć dobra na tej imprezie patrząc na rok ubiegły i dokumentacja będzie dosyć dobra - na stronach miejskich. Podam linki po zawodach.
I jeszcze raz napiszę - gdyby jednak ktoś z forumowiczów dotarł na niedzielę do mojego miasta i miałby ochotę się spotkać, niech da znać.