Chciałbym wiedzieć czy byłem ostatni

Tak, ale poprawnej odpowiedzi na pierwsze pytanie udzieliłeś dopiero o 21:39.bozzo pisze:Można sprawdzic e-mail bohdan200@wp.pl
też mi się wydaje że miałem 9 poprawnych odpowiedzi ?
Jaca_CH pisze:Pytania były tendencyjne![]()
A tak poważnie..... jakieś dziwne te konkursy ostatnio...Bardziej z klikologii i myszkologii niż z samej wiedzy o bieganiu i o sprawach okołobiegowych.
Rozumiem, że to pewnego rodzaju forma promowania i zachęcania do posługiwania się kalendarzembiegowym.pl jednak moim zdaniem taka formuła konkursu prowadzi do tego, że zwyciężają ci, którzy szybciej klikają, maja szybszy komputer, szybszy net.... a nie ci, którzy posiedli wiedzę, bo przeczytali artykuł (i jeszcze coś z niego zrozumieli i zapamiętaliAdam Klein pisze:Premiujemy poprostu tych uzytkowników, którzy znają nasz serwis, bieganie.pl, kalendarzbiegowy.pl
Jeśli dobrze będziecie się po nim poruszali to wasze szanse w kolejnych konkursach rosną
To musi się, że tak powiem, wdrożyć. Poczytać..... posłuchać.... dowiedzieć..... naumieć....slavc79 pisze:A co jeśli ktoś jest początkująco początkującym i takowej wiedzy nie posiada?
Słucham, jakie masz zarzuty do niżej wymienionych OSTATNICH konursów:Jaca_CH pisze:jakieś dziwne te konkursy ostatnio...Bardziej z klikologii i myszkologii niż z samej wiedzy o bieganiu i o sprawach okołobiegowych.
Też źle odpowiedziałeś na pytanie 1.slavc79 pisze:A możecie sprawdzić też scwiek@o2.pl?