Startuje KalendarzBiegowy.pl
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Mam nadzieję, że to tylko chwilowy błąd. Maila potwierdzającego - mimo tego komunikatu - powinieneś dostać. W nim jest link, dzięki któremu możesz aktywować konto.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
zadbajcie o funkcjonalność mapy, bo to jest NAJWAŻNIEJSZE. Na razie to co proponujcie w tym zakresie nie umywa się do maratonówpl. Coś podobnego jest na run -logu i w ogóle się nie sprawdza.
Mapa musi być duża, czytelna, domyślnie sortująca imprezy miesiącami, żeby nie trzeba było każdorazowo zaznaczać zakresu dat (jest czerwiec to niech od razu pokazuje imprezy z czerwca), z łatwym dojściem do danej imprezy bez zoomownia.
Mapa musi być duża, czytelna, domyślnie sortująca imprezy miesiącami, żeby nie trzeba było każdorazowo zaznaczać zakresu dat (jest czerwiec to niech od razu pokazuje imprezy z czerwca), z łatwym dojściem do danej imprezy bez zoomownia.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja bym proponował wprowadzić jeszcze opcje mapy, bo jak kolega wcześniej wspomniał jest ona pomocna w poszukiwaniu biegów blisko miejsca zamieszkania, ewentualnie można wprowadzić opcje szukania w promieniu iluś tam kilometrów po kodzie pocztowym. Druga rzecz którą zauważyłem to brak pola na stronę www biegu (chyba, że ślepy jestem). Przy rejestracji wyskakuje błąd:
edit
koledzy wyżej mnie trochę uprzedzili
rejestracja przechodzi i można się zalogować, ale trochę to myli ewentualnych zainteresowanychWystąpił błąd: Not Found
Kod błędu 404. Skontaktuj się z administratorem. The user with email "" does not exist
edit
koledzy wyżej mnie trochę uprzedzili
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, 10:33 przez Skoor, łącznie zmieniany 1 raz.
-
- Wyga
Dobrze by było dodać jeszcze opcję (i ewentualnie przy wyszukiwaniu też) czy trasa posiada atest bo chyba tego nie ma a jest dla niektórych osób dość istotne.
Można by było dorzucić też limit miejsc jeśli bieg posiada wtedy wiadomo czy się szybko zapisywać
Można by było dorzucić też limit miejsc jeśli bieg posiada wtedy wiadomo czy się szybko zapisywać
-
- Zaprawiony W Bojach
Nie widze w opisie imprezy haczyka "Trasa posiada atest PZLA". Gdyby cos takiego dodac w opisie biegu i w wyszukiwarce, to byloby to dla mnie pomocne, bo glownie takie biegi mnie interesuja.
EDIT: o widze ze moje mysli zbiegly sie z tymi poprzednika
EDIT: o widze ze moje mysli zbiegly sie z tymi poprzednika
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, 10:36 przez saper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
opcja wprowadzania limitu jest przy wpisywaniu danych odnośnie rejestracji, kwestia uzupełnienia danych chyba.
- yacool
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Jest parę rzeczy do poprawy, ale myślę że nie ma co czekać aż wszystko zagra bezbłędnie. W polu dla 28 czerwca, wrzuciłem już organizowany test na 3000m na bieżni w Poznaniu.
Z logowaniem miałem podobny komunikat. Mimo to na maila przyszło potwierdzenie. W kwestii awatara jest tylko format jpg lub png. Brakuje mi gifa...
Z logowaniem miałem podobny komunikat. Mimo to na maila przyszło potwierdzenie. W kwestii awatara jest tylko format jpg lub png. Brakuje mi gifa...
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
Jak kogoś interesuje dany bieg to może takie rzeczy sprawdzić na stronie organizatorów. Bo tak to zaraz pojawią się prośby, żeby jeszcze była pozycja "Menu po biegu", bo wiadomo - "jak będzie grochówka to jedziemy, a jak pomidorowa to odpuszczamy"akaen pisze:Dobrze by było dodać jeszcze opcję (i ewentualnie przy wyszukiwaniu też) czy trasa posiada atest bo chyba tego nie ma a jest dla niektórych osób dość istotne.
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Widok mapy można zmienić w widoku głównym kalendarza. Można też wyszukiwać imprezy za pomocą kodu pocztowego i zadanej odległości od niego. W wyszukiwarce ta opcja jest w sekcji Lokalizacja.Skoor pisze:Ja bym proponował wprowadzić jeszcze opcje mapy, bo jak kolega wcześniej wspomniał jest ona pomocna w poszukiwaniu biegów blisko miejsca zamieszkania, ewentualnie można wprowadzić opcje szukania w promieniu iluś tam kilometrów po kodzie pocztowym.
Pole na stronę www jest dostępne po rozwinięciu sekcji "inne" w zakładce informacje:Skoor pisze:Druga rzecz którą zauważyłem to brak pola na stronę www biegu (chyba, że ślepy jestem).
-
- Zaprawiony W Bojach
maly89 ... jak masz czas i ochote to sobie sprawdzaj, ja bym wolal miec to tak jak napisalem . Producent softu jest zazwyczaj wdzieczny za informacje o wymaganiach ktore sa tanie w implementacji a podnosza atrakcyjnosc produktu. Dla mnie atest jest jedna z najwazniejszych cech biegu. Bo biegne po to aby bic zyciowki. A co zrobic z taka zyciowka na 9400m czy 20 573 ?
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, 10:49 przez saper, łącznie zmieniany 1 raz.
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Informacja o ateście jest w zakładce Trasa. Jeżeli jednak będzie więcej takich zgłoszeń, to zastanowimy się nad tym by przenieść atest do podstawowych informacji o dystansie.akaen pisze:Dobrze by było dodać jeszcze opcję (i ewentualnie przy wyszukiwaniu też) czy trasa posiada atest bo chyba tego nie ma a jest dla niektórych osób dość istotne.
W wyszukiwarce imprezy po ateście można wyszukiwać wybierając tą opcję w sekcji Rodzaj imprezy.
Informacja o limicie miejsc dostępna jest w zakładce Zapisy, którą można edytować i włączyć po dodaniu jakiś informacji.akaen pisze:Można by było dorzucić też limit miejsc jeśli bieg posiada wtedy wiadomo czy się szybko zapisywać
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
I jesteśmy wdzięcznisaper pisze:maly89 ... jak masz czas i ochote to sobie sprawdzaj, ja bym wolal miec to tak jak napisalem . Producent softu jest zazwyczaj wdzieczny za informacje o wymaganiach ktore sa tanie w implementacji a podnosza atrakcyjnosc produktu. Dla mnie atest jest jedna z najwazniejszych cech biegu. Bo biegne po to aby bic zyciowki. A co zrobic z taka zyciowka na 9400m czy 20 573 ?
Informacja o ateście jest, ale może faktycznie w złym miejscu. Zastanowimy się nad tym czy jej nie przenieść.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
ano mam, faktycznie.Remus pisze:Maila potwierdzającego - mimo tego komunikatu - powinieneś dostać.
na pierwszy rzut oka wygląda to nieźle
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- Piechu
- Zaprawiony W Bojach
jedno pytanie bo albo jestem ślepy albo niewidzący ale w jaki sposób można przypisać siebie do wybranych zawodów lub dodać zawody, w których startuję do swojego profilu?
coś w stylu: wybieram zawody z kalendarza, klikam a tam z kolei wybieram (zaznaczam/klikam) opcję "biorę udział"
coś w stylu: wybieram zawody z kalendarza, klikam a tam z kolei wybieram (zaznaczam/klikam) opcję "biorę udział"
Ostatnio zmieniony 18 cze 2014, 11:30 przez Piechu, łącznie zmieniany 1 raz.
"W bieganiu najważniejsza jest regeneracja więc ja się nie opierdalam, ja się regeneruję!" - cyt. nieskromny autor powyższego wpisu
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 43'31''
Pierwsze jak czytałam to szukałam informacji czy będzie opcja sprawdzenia czy bieg posiada atest i tak jak poprzednicy byłabym za tym, aby taka opcja się pojawiła.
Interesuje mnie też opcja, czy w danym biegu są jakieś biegi towarzyszące. Należąc do klubu często są w nich młodsi biegacze, którzy jeszcze nie mogą biegać np 10 km, ale chętnie by uczestniczyli w biegach dla siebie.
Interesuje mnie też opcja, czy w danym biegu są jakieś biegi towarzyszące. Należąc do klubu często są w nich młodsi biegacze, którzy jeszcze nie mogą biegać np 10 km, ale chętnie by uczestniczyli w biegach dla siebie.