Mam generalnie niechęć do cenzurowania czegokolwiek ale ten post poprostu jest ewidentnie pozamerytoryczny, dla zainteresowanych umieszczam go tutaj, dla potomności. Usunąłem też moją wypowiedź na jego temat.
maneater1 pisze:No popatrz Fredzio. Cały weekend zajęło ci dojście do tak błyskotliwej konkluzji. Ciekawe czy masz na potwierdzenie swojej tezy jakieś dowody czy tylko znowu stosujesz swoje PR-owskie sztuczki ?Bo widzisz tak się składa, że ja wypowiadam się tylko na te tematy na które mam coś do powiedzenia co każdy z użytkowników tego forum może zweryfikować w dziecinnie prosty sposób.Niestety, tego samego nie można powiedzieć o tobie co też jest bardzo łatwe do sprawdzenia. Z łatwością mógłbym tutaj przytoczyć wiele faktów potwierdzających to co napisałem.I pewnie zrobiłbym to gdybym w dalszym ciągu uważał cię za partnera do dyskusji.Niestety, ale ty przestałeś być dla mnie partnerem do dyskusji ( prawdę mówiąc nie jestem pierwszym ani ostatnim który tak uważa ). W sumie to chyba nic dziwnego. Jak pamiętam ty zawsze preferowałeś dyskusję z własnymi klonami..FREDZIO: No cóż - maneater - jak dla mnie permanentnie próbujesz wypowiadać się z pozycji wszystkowiedzącego profesora.
Czy to jest świadome, czy nie świadome - nie wiem.
Jeżeli czegoś nie rozumiesz to nie jest dowód na to, że to nie istnieje.