sledzenie watkow
Mam taka prosbe/propozycje - czy mozna dodac do poszczegolnych watkow rozne opcje, np. sledzenie, subskrypcja, pobieranie, wysylanie na email, drukowanie. Znam te mozliwosci z innych forow i wiem, ze ulatwiaja bardzo zycie
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
airda - w swoim profilu możesz ustawić, żeby Cię powiadamiał.
I pisząć post możesz to jeszcze zmienić.
Fredzio, ale mi chodzi o taki dodatkowy pasek przy watku. Czyli czytam sobie watek i chce go sledzic - bec, rozwijam menu i odznaczam, co chce z nim zrobic, bez wchodzenia do profilu. A tak btw, gdzie moge w profilu wybrac watek a potem mozliwosci - czy chce go sledzic, czy subskrybowac czy inne?FREDZIO pisze:airda - w swoim profilu możesz ustawić, żeby Cię powiadamiał.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No fakt, wątku wybrać nie możesz, tylko generalnie czy chcesz być powiadamiana.
Narazie na szybko nie mogę obiecać takiej zmiany, to kwestia upgradeu do nowej wersji forum lub wyboru innego silnika forum o tu już spora robota a nasz admin mocno zajety.
Chyba, że są tu jacyś zdolni iformatycy gotowi do współpracy ?
Narazie na szybko nie mogę obiecać takiej zmiany, to kwestia upgradeu do nowej wersji forum lub wyboru innego silnika forum o tu już spora robota a nasz admin mocno zajety.
Chyba, że są tu jacyś zdolni iformatycy gotowi do współpracy ?
-
- Rozgrzewający Się
A to ja jeszcze zapytam o jedną rzecz. Czy jest tak możliwość, żeby wchodząc w dany temat otwierał się on automatycznie na nieczytanych postach?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Można od razu przejść do ostatniej strony, nie ?
-
- Rozgrzewający Się
Teoretycznie tak, ale niektórzy nie są codziennie na forum i wówczas nazbiera się trochę tematów, a w tematach kilka dodatkowych stron. Wówczas trzeba szukać dokąd się przeczytało dany temat. Więc przechodząc od razu do ostatniej strony można stracić wątek;)