Gdzie można uwzględniać poprawki

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
Maciej M.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Chciałbym zwrócić się z prośbą o komentowanie nie koniecznei publicznie zauważonych nieprawidłowści. Wchodzac dziś na mini tekst z Rafałem Wójcikiem, po czym na podlink odnośnie progresji wyników jest wiele (tak uważam) nie prawidłowych jak dla mnie znaczeń:
Podano iż biegał Mistrzostwa Świata w Marakechu -jest to nazwa nieprawidłowa jeżeli już to w Marrakechu, ale ponieważ spolszczyliście Monachium i Goteborg, tak więc powinnyście poprawnie podać chyba miasto jako Marrakesz?
Ponadto raz piszecie:

27me Igrzyska Olimpijskie
i raz

7e Mistrzostwa Świata w Lekkoatletyce

Jak nie potraficie używać skrótów to lepiej jak napiszecie samo 27. czy 7. ewentualnie dopiszecie miejsce.. na Igrzyskach itp.
Liczę na korekte waszej redakcji, a forum się rozbudowuje i wszystkiego dobrego Wam życzę
PKO
Awatar użytkownika
Adam Klein
Honorowy Red.Nacz.
Życiówka na 10k: 36:30
Życiówka w maratonie: 2:57:48

Nieprzeczytany post

ok, dzięki, przekażę naszemu specowi od błędów w serwisie.
Maciej M.
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak

Nieprzeczytany post

Widze że zastosowaliście się do mojej sugestii i slusznie poprawiliści to o co prosiłem.
Widze kolejne dużo mocniejsze niedociągnięcie tym razem o startach polakach w Apeldoorn. Prosze zobaczyć jak podaliście wyniki:

Maraton mężczyzn:

<!--[if !supportLists]-->1. <!--[endif]-->Chawawko Tomasz (Polska) - 2:27:34

<!--[if !supportLists]-->2. <!--[endif]-->Janicki Jarosław (Polska) - 2:28:20

<!--[if !supportLists]-->3. <!--[endif]-->Jiri Zak (Czechy) - 2:33:35 "

To jest bezmyślnie przepisane i wpisany moim zdaniem program html który nie powinien być dla czytelników widoczny!!!!
Ponadto w zasadzie mało istotne, ale wyniki (tak mi się wydaje) powinno się wpisywać od imienia. Pozdrawiam
Awatar użytkownika
wojtek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:59
Życiówka w maratonie: 2:18
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Tez mysle , ze maniera wzieta z Maratonow Polskich , wymieniajaca osoby z nazwiska i potem z imienia , brzmi jak lista przeznaczonych do rozstrzelania za Niemca .
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki

Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37

Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
Awatar użytkownika
Remus
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 30:28
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Ten kod: <!--[if !supportLists]-->1. <!--[endif]--> to efekt wklejenia tekstu z Worda prosto do edytora. W przeglądarce Mozilla Firefox nie było problemów, dlatego to mój błąd, że nie sprawdziłem co dzieje sie pod IE. Dzięki za zwrócenie uwagi. Mam nadzieję, że teraz jest OK.

Pozdrawiam
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ