Witamy na nowym Bieganie.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Jest oznaczenie, autor.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 47:03
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
U mnie główna wygląda tak:
Na Win8 i Chrome. Nie widać autora także po najechaniu myszą i nie sposób odróżnić wartościowego artykułu od reklamowej papki.
Na Win8 i Chrome. Nie widać autora także po najechaniu myszą i nie sposób odróżnić wartościowego artykułu od reklamowej papki.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Autora widać po wejściu w artykuł.
Zresztą w tym tekście jest wg mnie choćby wartościowy link do fajnego serwisu filmowego z Orlen Marathon.
Zresztą w tym tekście jest wg mnie choćby wartościowy link do fajnego serwisu filmowego z Orlen Marathon.
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Ale przecież właśnie o to mi chodzi, że chciałbym wiedzieć, że artykuł jest sponsorowany zanim wejdę. Jak juz go czytam, to mi autor nie potrzebny, żeby się zorientować.
Reklamy nie powinny udawać artykułów, a tak jest, kiedy są pośród nich na głównej i niczym się nie różnią.
Co do wartości danych pozycji niech każdy decyduje sam. Dla mnie ten tekst nie ma żadnej.
Reklamy nie powinny udawać artykułów, a tak jest, kiedy są pośród nich na głównej i niczym się nie różnią.
Co do wartości danych pozycji niech każdy decyduje sam. Dla mnie ten tekst nie ma żadnej.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ale kliknąłeś i zleceniodawca jest zadowolony bo mu liczba kliknięć w reklamę wyszła na wysokim poziomie
- biegowyninja
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Raz się nabiorę, może i czwarty. W końcu przestanę w ogóle odwiedzać. Tak to działa. :P
- norkun
- Stary Wyga
Jasne, jak będę w domu to prześlę. Niebieski biegacz na czarnym tle. Pod spodem napis bieganie pl.Adam Klein pisze:A jak ten kafelek wygląda ? :)Możesz wrzucić screen ? Ja mam iOSnorkun pisze:Na telefonie z windowsem jest teraz fajny kafelek strony głównej (nie wiem czy to było zamierzone, ale dobrze to wygląda). Strona mobilna działa dobrze.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Adam, a nie myslales zeby z tego niebieskiego paska na samym gorze strony, po najechaniu na ktorys z "batonow" rozwijalo sie takie podmenu? Zaoszczedziloby to klikania bo od razu mozna by przejsc do interesujacej nas zakladki.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
Wolę kliknać parę razy więcej niż żeby wysuwające się paski zasłaniały mi stronę.Skoor pisze:Adam, a nie myslales zeby z tego niebieskiego paska na samym gorze strony, po najechaniu na ktorys z "batonow" rozwijalo sie takie podmenu? Zaoszczedziloby to klikania bo od razu mozna by przejsc do interesujacej nas zakladki.
Krzysiek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
A w jakiej kwocie miesięcznie jesteś gotów płacić abonament za korzystanie z serwisu?biegowyninja pisze:Raz się nabiorę, może i czwarty. W końcu przestanę w ogóle odwiedzać. Tak to działa. :P
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Adam, to nie jest zly pomysl. Mozna by zrobic konta premium z jakimis profitami platne ilestam zl na miesiac/rok. Tylko musialbys pomyslec co dac w zamian za oplacanie takiego dobrowolnego abonamentu.
-
- Zaprawiony W Bojach
Może w końcu by dać wspólne konto/logowanie do forum, katalogu butów i biegowego oraz bloga? Dodatkowo bez reklam i Tapatalk 4 w pełni działający. Ja jestem skłonny dać za to 10-15 PLN/miesiąc
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
- darwoz
- Wyga
- Kontakt:
Cześć,
Dodam też swoje kilka groszy.
Design bardziej przystający do obecnych trendów, jednak niekoniecznie lepszy.
Moja subeiktywna opinia, to strona stała się znacznie mniej czytelna ... może i wizualnie lepiej się prezentuje ale jednak kosztem czytelności.
Fatalnie została rozmieszczona treść strony startowej. Próba przewinięcia całej strony kończy się bólem palucha ...
Generalnie komponenty na stronie są zbyt duże i rozwlekłe.
Reasumująć, być może stara strona do pięknych nie należała ale za to była czytelna, znacznie bardziej intuicyjna w nawigacji, większość była pod ręką i paluch nie bolał od przewijania.
Pomyślcie jednak nad optymalizacją design/layoutu strony. Ja od momentu wprowadzenia nowej formy, praktycznie po za kilkoma wejściami na forum, nie przeczytałem ani jednego artykułu, właśnie ze względu na lenistwo w nawigowaniu.
Jestem gorącym zwolennikiem postępu ale tutaj oceniam, ze postęp nie wyszedł na dobre.
Pozdrawiam
Darek
Dodam też swoje kilka groszy.
Design bardziej przystający do obecnych trendów, jednak niekoniecznie lepszy.
Moja subeiktywna opinia, to strona stała się znacznie mniej czytelna ... może i wizualnie lepiej się prezentuje ale jednak kosztem czytelności.
Fatalnie została rozmieszczona treść strony startowej. Próba przewinięcia całej strony kończy się bólem palucha ...
Generalnie komponenty na stronie są zbyt duże i rozwlekłe.
Reasumująć, być może stara strona do pięknych nie należała ale za to była czytelna, znacznie bardziej intuicyjna w nawigacji, większość była pod ręką i paluch nie bolał od przewijania.
Pomyślcie jednak nad optymalizacją design/layoutu strony. Ja od momentu wprowadzenia nowej formy, praktycznie po za kilkoma wejściami na forum, nie przeczytałem ani jednego artykułu, właśnie ze względu na lenistwo w nawigowaniu.
Jestem gorącym zwolennikiem postępu ale tutaj oceniam, ze postęp nie wyszedł na dobre.
Pozdrawiam
Darek
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
obiecuję poprawę.