Witamy na nowym Bieganie.pl
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Ok, poprawimy to, tzn pewnie wrócimy do wersji poprzedniej.
- Buniek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 35:35
- Życiówka w maratonie: 2:57:09
1. Brakuje mi wyszukiwarki artykułów. Chciałem znaleść coś w dziale trening i przeklikanie 37 kart w celu odnalezienie archiwalnego artykułu nie jest optymalnym rozwiązaniem.
2. Plany treningowe. Dobrze jakby powstał artykuł (coś jak to, ale uaktualnione)który byłby przyklejony na górze w poddziale plany treningowe podsumowujący je wszytskie i systematyzujący je wg. róznych kryteriów. Ewentualnie wyszukiwarka planów wg. podanych kryteriów. Np. dystans docelowy, tygodniowy, ilość dni treningowych i wyskakują odpowiednie plany.
2. Plany treningowe. Dobrze jakby powstał artykuł (coś jak to, ale uaktualnione)który byłby przyklejony na górze w poddziale plany treningowe podsumowujący je wszytskie i systematyzujący je wg. róznych kryteriów. Ewentualnie wyszukiwarka planów wg. podanych kryteriów. Np. dystans docelowy, tygodniowy, ilość dni treningowych i wyskakują odpowiednie plany.
Krzysiek
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Wy się tu bawicie w upiększanie głównej, a boty atakują forum
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Te reklamy w postaci artykułów to sposób na ominięcie adblocka?
Zaczyna to powoli wyglądać tak jak trzeba. Adam, myślałeś o wprowadzeniu czegoś w rodzaju wyszukiwarki planu treningowego? Wpisujesz dystans, czas jaki chcesz osiągnąć, długość planu itp. a wyszukiwarka wyrzuca Ci propozycje planów.
Zaczyna to powoli wyglądać tak jak trzeba. Adam, myślałeś o wprowadzeniu czegoś w rodzaju wyszukiwarki planu treningowego? Wpisujesz dystans, czas jaki chcesz osiągnąć, długość planu itp. a wyszukiwarka wyrzuca Ci propozycje planów.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Tak, ale w planie jest coś trochę lepszego.
- Beagle
- Wyga
Było fajnie, teraz jest dla pokolenia MTV - byle jak ,byle błyskało.
Dla mnie zupełnie nieczytelne. szkoda bo bieganie.pl miało swój charakter a teraz to kolejny "Fakt" cz też inna "TINA"
Dla mnie zupełnie nieczytelne. szkoda bo bieganie.pl miało swój charakter a teraz to kolejny "Fakt" cz też inna "TINA"
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
beagle, bez przesady, że było swietnie. Było archaicznie, teraz musimy poprostu poprawić to co jest, daj nam szansę, ok?
- Magus
- Zaprawiony W Bojach
strona "obozy" - nie dziala link do pierwszego od gory artykulu (z duzym zdjeciem).
Kursor zmienia ksztalt, ale nie reaguje na klikniecie.
Pozostale (te z malymi obrazkami) dzialaja.
(WinXP+FF37)
Kursor zmienia ksztalt, ale nie reaguje na klikniecie.
Pozostale (te z malymi obrazkami) dzialaja.
(WinXP+FF37)
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Bo chyba, we wszystkich kategoriach przestały działać te duże zdjęcia.
- mirass
- Stary Wyga
Wygląd strony bardzo mi się podoba. Co prawda tamta była czytelniejsza i wszystko można było łatwiej znaleźć, ale myślę, że to kwestia przyzwyczajenia i za jakiś czas przywykniemy do nowości.
Mam kilka uwag.
1) Reklamy na górze jak dla mnie są za wysokie (choć tu pewnie jesteście dogadani z reklamodawcami, więc zmiana będzie trudna). Można by było ten pasek zrobić niższy i już by było przyjemniej.
2) Artykuły - co do tego się zastanawiam czy nie lepiej dać 6 artykułów i odnośnik do działu.
3) Plany i porady treningowe + kalkulator intensywności - można to połączyć w jedno i w pasku nad oknem dać zakładki - można wtedy przełączać się pomiędzy tymi działami.
4) Analogicznie te niższe paski też można jakoś połączyć Zawodnicy, Sprzęt, Trening itd.
5) Forum - zmniejszyć ilość, zmniejszyć wszystko, tak żeby zajmowało to mniej miejsca.
Mam kilka uwag.
1) Reklamy na górze jak dla mnie są za wysokie (choć tu pewnie jesteście dogadani z reklamodawcami, więc zmiana będzie trudna). Można by było ten pasek zrobić niższy i już by było przyjemniej.
2) Artykuły - co do tego się zastanawiam czy nie lepiej dać 6 artykułów i odnośnik do działu.
3) Plany i porady treningowe + kalkulator intensywności - można to połączyć w jedno i w pasku nad oknem dać zakładki - można wtedy przełączać się pomiędzy tymi działami.
4) Analogicznie te niższe paski też można jakoś połączyć Zawodnicy, Sprzęt, Trening itd.
5) Forum - zmniejszyć ilość, zmniejszyć wszystko, tak żeby zajmowało to mniej miejsca.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:38
Rano chciałem obejrzeć ostatni odcinek Z biegu. Nie klikało nic z obrazków. Siadam więc teraz, ale już nie ma na nowej cudownej stronie Z begu. Nie potrafię znaleźć. Jak żyć?
- Magus
- Zaprawiony W Bojach
Czy nowy portal przeszedl jakiekolwiek testy? Mam wrazenie, ze nie ...
Wiekszosc z bledow, ktore juz zostaly wylapane jest oczywista i powinna byc wylapana przy nawet podstawowaych testach.
Moze wiec do czasu usuniecia bledow przywrocice stara wersje, aby sie dalo z portalu korzystać?
Na obecnym chaosie stracicie tylko mniej wytrwalych czytelnikow ...
A na pewno nie zyskacie nowych.
Trzymam kciuki abyscie szybko wyszli na prosta
Wiekszosc z bledow, ktore juz zostaly wylapane jest oczywista i powinna byc wylapana przy nawet podstawowaych testach.
Moze wiec do czasu usuniecia bledow przywrocice stara wersje, aby sie dalo z portalu korzystać?
Na obecnym chaosie stracicie tylko mniej wytrwalych czytelnikow ...
A na pewno nie zyskacie nowych.
Trzymam kciuki abyscie szybko wyszli na prosta