rozgorzało ostatnio w piecu

nie zamierzam polemizować i przyznawać racji żadnej ze stron bądż indywidualnie, bo nie mam do tego prawa, uważam jednak ,że jest tu mnóstwwo wartościowych osób, które dzięki swoim poglądom i wiedzy mogą wnieść wartość dodaną do tej domeny, zarówno amatorów jak i zawodowców
nie stoję po żadnej ze stron i dlatego cichutko zaszyłem się głównie w sprzęt , który jest jakoby mi najbliższy aczkolwiek o innych domenach też pojęcie mam
dobrze się jednak stało ,że starły się poglądy i ludzie, wierzę ,że wspólnie wypracujemy takie standardy współpracy służącej wszystkim
osobiście uważam ,że regulamin być powinien aby zachować ramy merytorycznej dyskusji i nie dopuszczać do tzw. chamówy ale bez wywalania kogokolwiek tylko za to ,że nie zgadza się z "władcami"
co proponuję:
jeśli ktoś się z kimś nie zgadza to dyskutuje merytorycznie a nie osobiście , te wszystkie wycieczki są nie ok. jest nas tutaj na tyle dużo ,żeby móc kogoś przekonać bądż pobudzić do refleksji
nie ma lepszych i gorszych, każdy ma prawo do głosu, jeśli ktoś się z tym nie zgadza to polemizuje a nie mówi "to bełkot"
warto też by zrobić sondę w jakim kierunku ma zmierzać strona i forum bo może być tak ,że administratorzy mają inne wyobrażenie o tym co powinno być a czytelnicy/forumowicze myślą zgoła inaczej, w końcu to portal dla wszystkich kochających bieganie a nie dla wybrańców
oczywiście jeśli właściciele myślą inaczej to każdy może znależć swoją niszę gdzie indziej
myślę, że te punkty, rankingi, gwiazdki lub co kto woli mogłyby dać jasny przekaz kto jest w jakim temacie najbardziej wiarygodny
każdy ma jakieś potrzeby w kwestii biegania i sądzę ,że ten portal aspirujący do najlepszego powinien w 100% na to mieć odpowiedż