Konsolidacja działów
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Może należałoby połączyć wszystkie podziały ?
Np poddziały działu Trening (Trening, Wywiady, Blogi) ? Konsekwencje byłyby takie, że:
- w dziale trening byłby pewien chaos - ale przecież na LetsRun sobie z tym radzą
- komentowanie w oddzielnych wątkach blogów już na pewno nie miałoby sensu
Dostałem od jakiegoś forumowicza pretensje, że nie chciałem przenieść jego bloga do głównego działu Trening (choć najpierw prosił o przesunięcie do blogów)
Np poddziały działu Trening (Trening, Wywiady, Blogi) ? Konsekwencje byłyby takie, że:
- w dziale trening byłby pewien chaos - ale przecież na LetsRun sobie z tym radzą
- komentowanie w oddzielnych wątkach blogów już na pewno nie miałoby sensu
Dostałem od jakiegoś forumowicza pretensje, że nie chciałem przenieść jego bloga do głównego działu Trening (choć najpierw prosił o przesunięcie do blogów)
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Bez sensu. Bedzie straszny balagan. Po co niszczyc cos co dziala i ma sie dobrze?
No chyba, ze to ma na celu usmiercenie blogow doszczetnie to pomysl jak najbardziej ok
No chyba, ze to ma na celu usmiercenie blogow doszczetnie to pomysl jak najbardziej ok
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Akurat na blogi to będzie miało wpływ odwrotny
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Uważam, że wręcz odwrotnie. Jeśli nagle w blogu będę miał komentarze do treningów to zrobi mi się bałagan nie tylko w samym dziale ale i w wątku blogowym. Jeśli będę chciał wrócić do jakiegoś wpisu z przed kilku miesięcy co mi się zdarza to będę się musiał nieźle naszukać, żeby taki wpis wygrzebać z wpisów treningowych i komentarzy do nich.
No sorry, ja nie widzę jak by to miało korzystnie wpłynąć akurat na blogi. Możesz się Adam rozpisać i mi wyjaśnić. Może mnie przekonasz.
No sorry, ja nie widzę jak by to miało korzystnie wpłynąć akurat na blogi. Możesz się Adam rozpisać i mi wyjaśnić. Może mnie przekonasz.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No Ok, rozumiem.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
Niby moge sobie na garmin connectcie opisac ale lubie to miejsce. Zzylem sie z nim emocjonalnie bym powiedzial
- KrzysiekJ
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:00 z treningu
- Życiówka w maratonie: 2:57:26 atest
Ja bym nie łączył. Istniejący układ jest dość czytelny.
Zastanawiam się tylko nad sensem utrzymywania działów bardzo rzadko odwiedzanych, w których nie pojawiają się żadne nowe informacje.
Te być może warto skonsolidować z możliwie najbardziej do nich zbliżonymi tematycznie.
Zastanawiam się tylko nad sensem utrzymywania działów bardzo rzadko odwiedzanych, w których nie pojawiają się żadne nowe informacje.
Te być może warto skonsolidować z możliwie najbardziej do nich zbliżonymi tematycznie.
- FilipO
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 38:15
Ja bym nie łączył, ale proponuję przenieść dział "Imprezy wyczynowe" trochę wyżej. Takie trochę lokowanie produktu .
Obecnie: wieczny kontuzjusz.
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'
Stare dzieje i rekordy życiowe:
5km - 18min 32s - rok '13
10km - 38min 14s - rok 13'