Nie uważacie, że przydał by się na forum dział "Kupno - Sprzedaż" lub przynajmniej jakiś przyklejony temat w dziale sprzęt? Zauważyłem przeglądając forum, że jest sporo porozrzucanych takich ogłoszeń w różnych tematach. W jednym z artykułów na stronie głównej ktoś napisał, że bieganie to sport tani
Dział Kupię-Sprzedam
-
wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
Do Administratorów forum:
Nie uważacie, że przydał by się na forum dział "Kupno - Sprzedaż" lub przynajmniej jakiś przyklejony temat w dziale sprzęt? Zauważyłem przeglądając forum, że jest sporo porozrzucanych takich ogłoszeń w różnych tematach. W jednym z artykułów na stronie głównej ktoś napisał, że bieganie to sport tani
AKURAT! - dobry żart
Używane pulsometry (kiedy ktoś chce kupić wyższy model), za duża lub za mała kurtka do biegania, osprzęt typu fitness to tylko niektóre przedmioty, które mogły by zagościć w tym dziale i zadowolić innych a porządek był by większy
.
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
-
wykastrowany kot
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka w maratonie: brak
Do Administratorów i Moderatorów:
Wypadało by coś odpowiedzieć np. "nie, przyjęliśmy inną konwencję" lub "uważamy, że nie ma takiej potrzeby". Takie milczenie odbieram jako lekceważenie zadającego pytanie albo intelektualną bezsilność
.
Wypadało by coś odpowiedzieć np. "nie, przyjęliśmy inną konwencję" lub "uważamy, że nie ma takiej potrzeby". Takie milczenie odbieram jako lekceważenie zadającego pytanie albo intelektualną bezsilność
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Friend
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 48
- Życiówka w maratonie: 4:04
Wyluzuj !jumper pisze:Do Administratorów i Moderatorów:
Wypadało by coś odpowiedzieć np. "nie, przyjęliśmy inną konwencję" lub "uważamy, że nie ma takiej potrzeby". Takie milczenie odbieram jako lekceważenie zadającego pytanie albo intelektualną bezsilność.
Naczelny wszystko widzi !
Energia podąża za myślą, a myśl podąża za energią…
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Na pewno nie lekceważenie.jumper pisze:Do Administratorów i Moderatorów:
Wypadało by coś odpowiedzieć np. "nie, przyjęliśmy inną konwencję" lub "uważamy, że nie ma takiej potrzeby". Takie milczenie odbieram jako lekceważenie zadającego pytanie albo intelektualną bezsilność.
Ewentualnie intelektualna bezsilność.
21-go nie miałem właściwie dostępu do komputera a potem jakoś nie zauwazyłem pytania.
Rozważymy to.
Dział Handlowy czy coś takiego.
- Neonix
- Rozgrzewający Się

Witam,
Zaryzykowałem i kupiłem buciki u w/w użytkownika.
Zamówiłem Nike Pegasus 2007 za 200pln + przesyłka.
Dzisiaj odebrałem je i jestem bardzo zadowolony.
Towar pierwsza klasa, zero zastrzeżeń co do produktu.
Jednym słowem Polecam.
To moje pierwsze buty tego typu, jutro będę testował je w praktyce.
Pozdrawiam
Zaryzykowałem i kupiłem buciki u w/w użytkownika.
Zamówiłem Nike Pegasus 2007 za 200pln + przesyłka.
Dzisiaj odebrałem je i jestem bardzo zadowolony.
Towar pierwsza klasa, zero zastrzeżeń co do produktu.
Jednym słowem Polecam.
To moje pierwsze buty tego typu, jutro będę testował je w praktyce.
Pozdrawiam