brak tresci w postach
No wlasnie, jak w temacie. Pisze dlugasny post i... pierwszy niepokojacy objaw to brak tresci w podgladzie. Wysylam i sie okazuje, ze brak w nim tresci! Nadmieniam, ze posty na forum ida normalnie. Coz to moze byc? Narazilam sie szefostwu?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Nie rozumiem - wysyłasz post i potem go nie widać ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
No to jak napisałaś tego posta ? To dzieje się tylko czasami ?
Napisalam posta. Chcialam sprawdzic w podgladzie - nie bylo tresci. Zaryzykowalam i wyslalam - okazalo sie, ze faktycznie nie bylo w nim tresci. Ale wszyskto poza tym dziala. Normalnie moge wysylac posty. A dzieje sie od dzisiaj. Czy odpisuje, czy pisze nowego posta.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
nie wiem. moje teksty widać w podglądzie.
A jakiego systemu operacyjnego używasz i jakiej przeglądarki ?
A jakiego systemu operacyjnego używasz i jakiej przeglądarki ?
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Melduję ten sam problem u siebie.
Wpisję tekst następnie wysyłam go i nic. Wyglada to jak bym dał pustą odpowiedź.
Natomiast gdy wciskam zmień w tej swojej "pustej odpowiedzi" tekst jest widoczny???
Wpisję tekst następnie wysyłam go i nic. Wyglada to jak bym dał pustą odpowiedź.
Natomiast gdy wciskam zmień w tej swojej "pustej odpowiedzi" tekst jest widoczny???
- Remus
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:28
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Wiem gdzie jest problem.
Cytowałem twój post w temacie rekordach świata i zauważyłem, że w miejscu, gdzie wstawiłeś link umieściłeś na końcu spację (po adresie, a jeszcze przed kodem kończącym odnośnik). Należy go usunąć, a będzie OK.
Cytowałem twój post w temacie rekordach świata i zauważyłem, że w miejscu, gdzie wstawiłeś link umieściłeś na końcu spację (po adresie, a jeszcze przed kodem kończącym odnośnik). Należy go usunąć, a będzie OK.