FORUM
- Fist
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Fajny, elegancki design
Mateusz
Dare for more!
Dare for more!
- RamboJohn
- Wyga
- Kontakt:
Trzeba przyznać, że forum po przeniesieniu na nowy serwer "śmiga" aż miło patrzeć, oby tak było też w godzinach szczytu to będzie pięknie.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No - widzę, że powoli wszyscy zaczynają się odnajdywać. Witajcie.
Bosh, a ja nie widze zadnych zmian. No wyglada u mnie tak jak 'stare' a zmienilam co kazali w profilu
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Ale kto i co kazał ?
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
Rok temu ?
Niestety nie ma emotikona 'umarlam ze smiechu' ani nic podobnego, wiec wyraze to werbalnie - tak, rok temu
O rany, sie od razu czepiasz... troche jestem nieuwazna
O rany, sie od razu czepiasz... troche jestem nieuwazna
- Nagor
- Ekspert/Trener
Ech... Do d..y z takim forum, ciągle mi się wiesza, to normalnie lekceważenie użytkowników, jest tu ktoś z przedstawicieli redakcji, żebym mógł wyrazić dezaprobatę dla takich działań? Zmienilibyście coś na stronie głównej, bo to samo ciągle wisi i mnie drażni, ale nie, jak się amatorzy wezmą za robienie strony internetowej, to takie efekty, polskie biegi chcą zmieniać, a nawet forum nie mogą dobrze zrobić, kompromitacja normalnie, kompromitacja, a jeszcze do tego zawalili ten Poznań Maraton, jak już bierzecie kasę za krytykowanie PZLA, to byście przynajmniej robili to w dobrym stylu, poza tym błąd interpunkcyjny widziałem, normalnie kompromitacja!
Czy Wy się w ogóle na czymś znacie, czy Wam w życiu nie wyszło i z tego względu bierzecie się za robienie głupich stron internetowych? Beznadzieja, dno i kompromitacja.
Wybaczcie agresję, ale naczytałem się przed chwilą forum onetu, forum bieganie.pl się tnie i to mnie wkurzyło, stąd to zamieszanie, dziękuję, skończyłem.
; )
Czy Wy się w ogóle na czymś znacie, czy Wam w życiu nie wyszło i z tego względu bierzecie się za robienie głupich stron internetowych? Beznadzieja, dno i kompromitacja.
Wybaczcie agresję, ale naczytałem się przed chwilą forum onetu, forum bieganie.pl się tnie i to mnie wkurzyło, stąd to zamieszanie, dziękuję, skończyłem.
; )
-
- Zaprawiony W Bojach
Ha..a już myslałem, że ty na poważnie Fakt - forum na onet.pl w komentarzach dawno przekroczyło 7-me dno
Pozdrawiam!
wykastrowany kot
wykastrowany kot
- Kazig
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Trochę mdły ten kolor czcionki na forum
Arti a ja czytam czasami komentarze, wbrew pozorom, można wyłuskać komentarze dość prawdziwe, np na temat sytuacji w bankach
Arti a ja czytam czasami komentarze, wbrew pozorom, można wyłuskać komentarze dość prawdziwe, np na temat sytuacji w bankach