biegacze o bieganiu...... - artykul?
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Witam,
Jakos tak sprawa przycichla....
Proponuje na poczatek temat bieganie a waga -jest w dwoch watkach.
Napewno dla poczatkujacych bedzie to interesujace, przeciez wiekszasc ludzi zaczyna biegac aby zgubic kilogramy. A tu odrazu tak niechce
Jak?
Ogolna dyskusja, zamkniecie tematu i opracowanie materialu?
Co myslicie o tym?
Milego biegania
Aga
Jakos tak sprawa przycichla....
Proponuje na poczatek temat bieganie a waga -jest w dwoch watkach.
Napewno dla poczatkujacych bedzie to interesujace, przeciez wiekszasc ludzi zaczyna biegac aby zgubic kilogramy. A tu odrazu tak niechce
Jak?
Ogolna dyskusja, zamkniecie tematu i opracowanie materialu?
Co myslicie o tym?
Milego biegania
Aga
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Które to tematy?
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
W Zacznij biegac > bieganie i waga
w zdrowie> waga biegacza str 6
Tak naprawde to ten temat jest daleko i nie urzywany, wiec mozna byloby go skasowac jak powstanie artykul?
w zdrowie> waga biegacza str 6
Tak naprawde to ten temat jest daleko i nie urzywany, wiec mozna byloby go skasowac jak powstanie artykul?
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jeszcze chcialam zauwazyc ze w zdrowiu jest chyba z cztery tematy o kolankach.... moze cos z tym zrobic?
+ dwa o alergii
+ dwa o alergii
- Bartek Sz
- Zaprawiony W Bojach
Pewnie, że tak. Jeżeli możesz poskładać to w jednĹĄ całoć to bardzo proszę.Quote: from caryca on 11:40 am on June 23, 2002
jeszcze chcialam zauwazyc ze w zdrowiu jest chyba z cztery tematy o kolankach.... moze cos z tym zrobic?
+ dwa o alergii
Pozdrawiam
W biegu weszło w biegu wyjdzie :-)
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
Chciałem sam złożyć tekst "Bieganie a waga" ale teraz chyba nie dam rady... czy ktoś z Was mógłby spróbować?
[i]Pragnienie zwycięstwa jest niczym w porównaniu z pragnieniem przygotowania się do niego.[/i]
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Witam ponownie:)))))
Mam bardzo duzy dylemat gdzie sie wpisac?
Bo po pierwsze duzo postow -nie czytalam jeszcze
po drugie - taaaak to juz jest bardzo stare.
Zaczne moze tu, po bardzo milym urlopie na lonie rodziny, postanowilam ( przy pomocy laczonego mikolaja) zakupic laptopa, wzwiazku z tym bedzi mi duzo latwiej cos zlozyc.
Udalo mi sie przejzec tylko troche postow, ale widze ze stworzenie takiego serwisu jest potrzebne.
dlatego tez mam taka propozycje- postaram sie zlozyc teksty ( osoby ktore braly udzial w dyskusji bede autorami - jak komus nie bedzie pasowalo to osoba nie bedzie na liscie). Teksty wrzuce na swoja strone i bede czekala na wasze reakcje, co sie dalej z tym stanie zalezy od nas, ale napewno dla ludzi 'nowych' bedzie to jakas forma usystematyzowania tematow.
aga
Mam bardzo duzy dylemat gdzie sie wpisac?
Bo po pierwsze duzo postow -nie czytalam jeszcze
po drugie - taaaak to juz jest bardzo stare.
Zaczne moze tu, po bardzo milym urlopie na lonie rodziny, postanowilam ( przy pomocy laczonego mikolaja) zakupic laptopa, wzwiazku z tym bedzi mi duzo latwiej cos zlozyc.
Udalo mi sie przejzec tylko troche postow, ale widze ze stworzenie takiego serwisu jest potrzebne.
dlatego tez mam taka propozycje- postaram sie zlozyc teksty ( osoby ktore braly udzial w dyskusji bede autorami - jak komus nie bedzie pasowalo to osoba nie bedzie na liscie). Teksty wrzuce na swoja strone i bede czekala na wasze reakcje, co sie dalej z tym stanie zalezy od nas, ale napewno dla ludzi 'nowych' bedzie to jakas forma usystematyzowania tematow.
aga
- Pit
- Zaprawiony W Bojach
Popieram! to jest cos co mi od jakiegos czasu chodziło po głowie by wyławiać z forum informacje i zbierać je w jakiejś bardziej skondensowanej i może usystematyzowanej formie. I przy okazji taki "wykorzystany" temat kasować z forum, jesli jest od jakiegoś dłuższego czasu nieaktywny. Dotyczy to szczególnie tematów związanych ze zdrowiem bo w nich najistotniejsze są informacje. Te tematy które są bardziej rozmową biegaczy mogą mieć znaczenie sentymentalne
biec goniąc marzenia
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
[url=http://www.sbbp.pl][b]SBBP.PL[/b][/url]
- marcin70
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
poczekajcie chwilę.... za czas jakiś powinno być
[b]I run till it hurts, till my head starts pounding, my legs start burning and my stomach starts chuming.
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
Then...I turn around and run home.[/b]
www.biegajznami.pl
- adamm
- Administrator
- Kontakt:
I jak tam, Aga, wyszło coś z tego?
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
hihi, odkopales temat....
No wiec tak sa dwa artykuly ktore troche bede wymagaly korekty+ dokonczenia....... nie wiem czy joy jeszcze jest chetna? no i pracuje teraz troche nad swoja stronka, gdzie myslalam aby to wrzucic, ale jezeli nadal sprawa jest otwarta to tekst przesle do Ciebie.
No wiec tak sa dwa artykuly ktore troche bede wymagaly korekty+ dokonczenia....... nie wiem czy joy jeszcze jest chetna? no i pracuje teraz troche nad swoja stronka, gdzie myslalam aby to wrzucic, ale jezeli nadal sprawa jest otwarta to tekst przesle do Ciebie.
- caryca
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ups, to moze cos mi sie pomerdalo??????
Przepraszam
Przepraszam