forum zarzadało ode mnie ponownego zarejestrowania - mam pro
- bebej68
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
Teraz nie jestem bebej tylko bebej68 i to bez mozliwosci swobodnego chodzenia po forum bo za kazdym razem musze sie rejestrować. Nie chce mi się.
MB
- outsider
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Co liczysz, że na gwiazdkę Wiecznie Nieobecny Administrator, tego forum, przeistoczy się w świętego Mikołaja (dobrego wujka Adamma) i przywróci Tobie poprzednią postać?
Prędzej zostaniesz wybrany Miss Polonia.
A co do problemu?
To dlaczego forum nie chce Ciebie zalogować pod poprzednią postacią to nie wiem. Mógłbym mieć ze trzy teorie na ten temat i żadnej bym z góry nie odrzucał.
A dlaczego nie chce obecnie rejestrować?
Tutaj można wymyślić czwartą teorię. Może "grzebałeś" coś we własnym oprogramowaniu- jakieś updaty, jakaś nowa wersja przeglądarki, zainstalowany jakiś nowy dodatek do niej. Czasami może coś wchodzić w konflikt ze sobą.
Możesz próbować powrócić do poprzedniej postaci poprzez opcję Zgubione hasło, ale to raczej mało prawdopodobne aby coś dało.
Prędzej zostaniesz wybrany Miss Polonia.
A co do problemu?
To dlaczego forum nie chce Ciebie zalogować pod poprzednią postacią to nie wiem. Mógłbym mieć ze trzy teorie na ten temat i żadnej bym z góry nie odrzucał.
A dlaczego nie chce obecnie rejestrować?
Tutaj można wymyślić czwartą teorię. Może "grzebałeś" coś we własnym oprogramowaniu- jakieś updaty, jakaś nowa wersja przeglądarki, zainstalowany jakiś nowy dodatek do niej. Czasami może coś wchodzić w konflikt ze sobą.
Możesz próbować powrócić do poprzedniej postaci poprzez opcję Zgubione hasło, ale to raczej mało prawdopodobne aby coś dało.
Nie jestem skracaczem. Biegam całą trasę, a nie kawałek. Czego życzę także innym.