Zmieniające się banery reklamowe

W jakim kierunku zmierza bieganie.pl, pytania, pomoc, wyjaśnienia, pytania do Redakcji.
brujeria
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 38:38
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Nie wiem czy tylko mi to przeszkadza, ale mam problem żeby czytać teksty na portalu przez "ruchome" tj. zmieniające się banery reklamowe.

Banery nie dość, że się ciągle zmieniają, to na końcu cyklu następuje szybkie ich przewinięcie do początku i tak w kółko. Można dostać choroby lokomocyjnej. Może jestem nadwrażliwy, ale naprawdę nie mogę przez to czytać Waszych artykułów.

Czy komuś to jeszcze przeszkadza? czy można to zmienić? Chyba nie o to chodzi, aby zupełnie blokować adblockerami zwiększając ich ingerencję w stronę, tylko po to żeby spokojnie przeczytać artykuł.
New Balance but biegowy
zozur
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

To ktoś jeszcze używa w dzisiejszych czasach przeglądarki bez adblocka ?
dziki_rysio_997
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 35:42
Życiówka w maratonie: 2:47:03

Nieprzeczytany post

Ja. Wydawca udostępnia treści w zamian za możliwość wyświetlenia reklam, staram się to szanować. Jeśli jakaś strona jest zawalona reklamami tak, że nie daję rady z niej korzystać to po prostu przestaję z niej korzystać.
10k: 35:42 | M: 2:47:03
Awatar użytkownika
weuek
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 42
Życiówka w maratonie: 3:55
Kontakt:

Nieprzeczytany post

U mnie się nic nie zmienia. Adblocki, rzecz jasna, są.
Nie umiem biegać, ale bardzo lubię. W szkole nigdy nie ukończyłem biegu na 1km, a w 2023. roku przebiegłem 3714 km. Nie robię planów i jest mi z tym dobrze.
ODPOWIEDZ