Jak Wy sobie radzicie z obciążeniem psychicznym przed startem? Może jakieś rady?
Ta... Wielokrotnie na 1 miejscu (nawet kilka ogólnopolskich). Po mimo to często nie jestem pewien swoich możliwości. Coś jest nie tak;(A zajmowałeś już jakieś miejsca na podium ?? I ile razy juz startowałeś w zawodach?
ambicja kolego ambicja! poprostu jednen bedzie sie cieszyl, ze nie jest ostatni z kolei inny bedzie zly, ze jest drugi.Wojas pisze:heh to super , ale tak poza tym to dziwie sie że sie denerwujesz , bo np ja ani razu nie stawałem na podium , zawsze na tyłach, życiówka na tysiąc 3:10, i przed każdymi zawodami zastanawiam sie czy tylko dobiegne do końca . A ty wiesz że na pewno nie będziesz ostatni , wiesz że zajmiesz miejsce 1-3 , więc czym sie tu denerwować:D?
heh to super , ale tak poza tym to dziwie sie że sie denerwujesz , bo np ja ani razu nie stawałem na podium , zawsze na tyłach, życiówka na tysiąc 3:10, i przed każdymi zawodami zastanawiam sie czy tylko dobiegne do końca . A ty wiesz że na pewno nie będziesz ostatni , wiesz że zajmiesz miejsce 1-3 , więc czym sie tu denerwować:D?