Małpia ospa a bieganie
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Cześć Adamie.
Wracam po kilku tygodniach na forum i widzę że ktoś tu za mną tęskni. To miłe. Nie wiem tylko, czy tęskniłeś za nami, czy za tym żeby ktoś się odniósł do cech twojego intelektu*.
Przeciw małpiej ospie nie będę się szczepił bo nie jestem w grupie ryzyka, a sama szczepionka nie jest wystarczająco bezpieczna żeby się nią ktoś taki jak ja szczepił.
* - po tej wyczerpującej odpowiedzi sprawdzamy, czy tęskniłeś za tym pierwszym, czy jednak za tym drugim.
Wracam po kilku tygodniach na forum i widzę że ktoś tu za mną tęskni. To miłe. Nie wiem tylko, czy tęskniłeś za nami, czy za tym żeby ktoś się odniósł do cech twojego intelektu*.
Przeciw małpiej ospie nie będę się szczepił bo nie jestem w grupie ryzyka, a sama szczepionka nie jest wystarczająco bezpieczna żeby się nią ktoś taki jak ja szczepił.
* - po tej wyczerpującej odpowiedzi sprawdzamy, czy tęskniłeś za tym pierwszym, czy jednak za tym drugim.
- pawo
- Wodzirej
A Ty gdzieś się szlajał? Czyżbyś od 16 maja wdrożył rozpustny styl życia ?
- pawo
- Wodzirej
A, taka sytuacja. A ja szaleje, chodzę, biegam, jeżdżę, pluje na wszystkich i takie tam.
- beata
- Ekspert/Trener
No ja też pluję, jak jeżdżę, ale trzeba uważać na wiatr bo wtedy zamiast na wszystkich to pluje się na siebie.
-
- Stary Wyga
<popcorn>
Ale jak to? W szczepionkę na Covida tak zawierzyłeś przecież? Powiedz w końcu ile razy przyjąłeś dawek. A tu na ospę jakieś wątpliwości się pojawiły? Kurde to jednak z tą nauką jest coś nie tak? Czy zawierzysz jak troszkę więcej w telewizji zaczną o niej mówić?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 12 cze 2022, 17:55 przez adam1108, łącznie zmieniany 2 razy.
- Arti
- Zaprawiony W Bojach
-
- Zaprawiony W Bojach
Proponuję żebyś zawarł tę błyskotliwą wypowiedź w stopce wszystkich swoich wiadomości. Tak żeby każdy kto wchodzi z tobą w interakcję był świadom tego, z jakim potencjałem intelektualnym będzie miał do czynienia.
-
- Stary Wyga
Aj ja proponuję abyś nadrukował sobie napis na koszulce: "jak znaczną mówić w telewizji wezmę 5 dawkę" albo "na covid się zaszczepię, na ospę się boję"