prądy tens a libido
- zabortom
- Wyga
- Życiówka na 10k: 41:37
Co masz na myśli pisząc libido? Bo jeśli myślisz o fizycznym wpływie na organy płciowe, to w zasadzie może mieć to jakiś wpływ (są to bliskie rejony) ale libido to sfera psychiczna, aż tak tens nie oddziaływuje 

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Organizm jest bardziej pobudzony. Ogólnie większa chęć na te rzeczy. Nawet sama myśl wywołuje jakieś szybsze bicie serca, dziwne pobudzenie aż taka trzęsawka nie wiem jak to nazwać itp. Czytałem, że przy tensie jest pobudzany układ nerwowy i działa to przez dłuższt czas. Dlatego zapytałem czy może ktoś miał podobnie
Bo nie wiem skąd się wzieła taka nagła zmiana u mnie.
Dodam, że od może 2 miesięcy zmieniła mi się dieta bliższa wege. Więcej warzyw owoców, orzechy, bardzo ograniczyłem produkty zwierzęce ale i tak podejrzewam, że to tens.

Dodam, że od może 2 miesięcy zmieniła mi się dieta bliższa wege. Więcej warzyw owoców, orzechy, bardzo ograniczyłem produkty zwierzęce ale i tak podejrzewam, że to tens.
- Skoor
- Zaprawiony W Bojach
To korzystać! A nie się zastanawiać od czego to. 
Ta Twoja dieta to nie jest przypadkiem na wyższej kaloryce niż wcześniejsza?

Ta Twoja dieta to nie jest przypadkiem na wyższej kaloryce niż wcześniejsza?
- katekate
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 45.18
- Życiówka w maratonie: 3.42.11
ośrodek libido jest w mózgu, tak mnie przynajmniej uczyli
a TENS czyli przezskórna stymulacja nerwów dotyczy tylko obszaru, na który działa zabieg, więc pobudzenie ośrodka w mózgu tym prądem jest niemożliwe
nie spotkałam się w mojej karierze z podobnymi objawami, chociaż może nie wszyscy się przyznają
może fizjoterapeutka wykonująca zabieg jest ładna, co?

może fizjoterapeutka wykonująca zabieg jest ładna, co?

-
- Wyga
Nie no właśnie sens w tym,że pani która robiła mi tens nie miała nic wspólnego z atrakcyjnością :P
Takie naspeedowanie załączyło mi się przy 9-10 zabiegu.
Oświadczam, że już tego nie ma niestety :P
były takie 2,3 dni naspeedowania i już nie ma :Po b
Niestety pomimo tego naspeedowania libido były też rzeczy negatywne. W tych dniach miałem bardzo wysoki puls i ogólnie byłem dziwnie pobudzony. Jak mierzyłem to puls miałem 110-120 w stanie spoczynku.
Miałem moment, ze chciałem iść do lekarza na ekg bo dziwnie się czułem.
Dzisiaj byłem u rodzinnej w innej sprawie. Wspomniałem przy okazji o moim pobudzeniu i powiedziała, że jeżeli po tensach są efekty wysokiego pulsu to mogę zapomnieć o tensach bo to niebezpieczna zabawa przy takiej reakcji.
Co do diety to znów jakoś wrzucam więcje jajek i mięsa bo mnie skusiły ale chcę dalej wrócic do ograniczania.
Ogólnie kaloryka mojoej diety zawsze była wysoka. Mam lekką nadwagę
Takie naspeedowanie załączyło mi się przy 9-10 zabiegu.
Oświadczam, że już tego nie ma niestety :P

Niestety pomimo tego naspeedowania libido były też rzeczy negatywne. W tych dniach miałem bardzo wysoki puls i ogólnie byłem dziwnie pobudzony. Jak mierzyłem to puls miałem 110-120 w stanie spoczynku.
Miałem moment, ze chciałem iść do lekarza na ekg bo dziwnie się czułem.
Dzisiaj byłem u rodzinnej w innej sprawie. Wspomniałem przy okazji o moim pobudzeniu i powiedziała, że jeżeli po tensach są efekty wysokiego pulsu to mogę zapomnieć o tensach bo to niebezpieczna zabawa przy takiej reakcji.
Co do diety to znów jakoś wrzucam więcje jajek i mięsa bo mnie skusiły ale chcę dalej wrócic do ograniczania.
Ogólnie kaloryka mojoej diety zawsze była wysoka. Mam lekką nadwagę

-
- Rozgrzewający Się
nie miała nic wspólnego z atrakcyjnością :D
-
- Rozgrzewający Się
Myślę że bardziej dieta na to wpłynęła. Tens raczej nie...stosuję tensy od dawna lecz nie ma to wpływu na to co piszesz 

- Maratonczyk
- Dyskutant
Jestem na diecie wege i u mnie nie było podobnych zaobserwowań.. a szkoda ;p
Wszystko można osiągnąć - wystarczy chcieć i działać!