Komentarz do artykułu Gonartroza - koszmar biegacza, może Tobie też grozi?

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Awatar użytkownika
bieganie.pl
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

PKO
Awatar użytkownika
katekate
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: 45.18
Życiówka w maratonie: 3.42.11

Nieprzeczytany post

koszmar biegacza? :orany: raczej ludzi otyłych :tonieja: mnie uczono, że to choroba o nieznanej etiologii i tak to widzę u swoich pacjentów, niezależnie od tego, czy ktoś uprawiał sport, czy nie, choroba ta atakuje po równo, niestety otyłość jest najwazniejszym czynnikiem, który wzmaga dolegliwości
komentarze
nic nie muszę, mogę wszystko
Awatar użytkownika
darwoz
Wyga
Wyga
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Prawdę mówiąc, jestem trochę zniesmaczony samym tytułem artykułu. Przypuszczam, że jest to artykuł sponsorowany przez Fimedica, i to jest ok, ponieważ strona musi się jakoś utrzymywać.

Jednak używanie tytułów, konstrukcją bliźniaczo przeniesioną z onetu, nie przystoi takiej stronie jak bieganie.pl, nawet jeżeli artykuł jest wygenerowany i sponsorowany ...

Pozdrawiam
Darek
Anastazja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Ja leczyłam problemy z kolanem iniekcjami z kwasem hialuronowym właśnie do stawu kolanowego. I rzeczywiście mam wrażenie, że poprawiła się ruchomość w stawie. Po zabiegu w tyskiej klinice Dea Salus powoli przestaje mnie boleć kolano. Jeśli wierzyć artykułom w internecie na ten temat, to taki zabieg powoduje wzrost lepkości i elastyczności płynu stawowego, odżywienie oraz zwiększenie ‘’ śliskości’’ chrząstki stawowej". Jak działa, to dlaczego nie spróbować;) Pozdrawiam.
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ