Ankieta
-
- Wyga
- Życiówka w maratonie: brak
Witam serdecznie,
Mam do Was ogromną prośbę, czy pomoglibyście w wypełnieniu ankiety na temat " Kontuzjogenności w biegach średnich i długich u biegaczy amatorów w wieku od 30 - 60 lat"
Ankieta będzie anonimowa i posłuży mi do napisania pracy licencjackiej, co prawda jest to dopiero praca licencjacka, ale chciałbym się do tego przyłożyć i przebadać dużą ilość osób, żeby wyniki były rzetelne.
http://www.survio.com/survey/d/D4A4U9H2Z7X5J2I5W
Z góry wielkie dzięki za pomoc, Błażej.
Mam do Was ogromną prośbę, czy pomoglibyście w wypełnieniu ankiety na temat " Kontuzjogenności w biegach średnich i długich u biegaczy amatorów w wieku od 30 - 60 lat"
Ankieta będzie anonimowa i posłuży mi do napisania pracy licencjackiej, co prawda jest to dopiero praca licencjacka, ale chciałbym się do tego przyłożyć i przebadać dużą ilość osób, żeby wyniki były rzetelne.
Z góry wielkie dzięki za pomoc, Błażej.
Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 11:21 przez blazejelk2, łącznie zmieniany 4 razy.
-
- Wyga
- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
Pół godziny temu założyłeś wątek i chciałbyś mieć wypełnione ankiety? W święta? Jak coś się ruszy po Nowym Roku to będzie dobrze. Trochę nie trafiłeś z terminem...blazejelk2 pisze:Mogą pobrać ankietęchyba będzie ciężko bo do tej pory nie mam wypełnionej ani jednej ankiety

- Bacio
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 55:09
- Życiówka w maratonie: 5:12:13
Wypełnienie tej ankiety jest zbyt ciężkie technicznie w stosunku do nagrody za tę przysługę. Już samo to przekłamuje wyniki. Zrób to w formacie online typu ankietka.
1. Tu trochę o biegomarszowaniu... www.biegomarsz.pl
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
2. A to mój blog biegowy
->>> 3. Tu KLIK na komentarze do mojego bloga biegowego <<<-
Pozdrawiam, Bacio - Może ostatni, ale na mecie!
-
- Wyga
Stworzyłem ankietę w formie online, mam nadzieję, że to ułatwi Wam wypełnienie ankiety 

Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 11:21 przez blazejelk2, łącznie zmieniany 3 razy.
- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
Coś ten link nie działa. Odsyła na stronę głównąblazejelk2 pisze:Stworzyłem ankietę w formie online, mam nadzieję, że to ułatwi Wam wypełnienie ankiety
https://my.survio.com/V3A8L6R7S9V4J9Y3K7W2/designer

-
- Wyga
Już poprawiłem powinien działać.blackfish pisze:Coś ten link nie działa. Odsyła na stronę głównąblazejelk2 pisze:Stworzyłem ankietę w formie online, mam nadzieję, że to ułatwi Wam wypełnienie ankiety
https://my.survio.com/V3A8L6R7S9V4J9Y3K7W2/designer
Ostatnio zmieniony 09 sty 2015, 11:22 przez blazejelk2, łącznie zmieniany 3 razy.
-
- Wyga
- charm
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Kontakt:
Trochę niedopracowana ta ankieta 
Pytania otwarte tam, gdzie powinien byś wybór? Nie analizowałes jeszcze nigdy większej ilości ankiet, co?
Poza tym, jak ktoś nie miał kontuzji to nie pozwala wysłać bez uzupełnienia pytań od 21..
Przy nawierzchni można wybrać tylko jedną, nie ma informacji skąd wiedza o ankiecie, chyba, że umieszczasz tylko tutaj, ale po dopracowaniu FB to tez dobre źródło informacji - wątek jest w dziale kontuzji, a tam zaglądają w dużej mierze "kontuzjowani", po dopracowaniu może raczej " melanż"?
Ile czasu biegami powinien być wybór, 3km a maraton przy długości biegów to spora różnica, poza tym przy trzeciej odpowiedzi po co wielokrotny wybór? A nawierzchnię można wybrać tylko jedną, a jak ktoś biega po różnych?
Rozgrzewa po treningu? A rozciąganie? Pytanie o ilość zawodów - powinny być przedziały, bo nijak korelacji nie zrobisz, pytanie 12 i 13 - po co oba?
Pytanie 15 powinny być przedziały... No dobra, dalej mi się nie chce... Ale mam nadzieję, że załapałeś, co mam na myśli....
Proponuje dopracować ankietę, wrzucić nowego linka, i jak już będzie ok to udostępnić szerszemu gronu
Bo wersja, gdzie ktoś, kto nie miał kontuzji nie może wysłać nie da wiarygodnych wyników - wyjdzie że 100% ankietowanych miało kontuzję.....

Pytania otwarte tam, gdzie powinien byś wybór? Nie analizowałes jeszcze nigdy większej ilości ankiet, co?

Poza tym, jak ktoś nie miał kontuzji to nie pozwala wysłać bez uzupełnienia pytań od 21..
Przy nawierzchni można wybrać tylko jedną, nie ma informacji skąd wiedza o ankiecie, chyba, że umieszczasz tylko tutaj, ale po dopracowaniu FB to tez dobre źródło informacji - wątek jest w dziale kontuzji, a tam zaglądają w dużej mierze "kontuzjowani", po dopracowaniu może raczej " melanż"?
Ile czasu biegami powinien być wybór, 3km a maraton przy długości biegów to spora różnica, poza tym przy trzeciej odpowiedzi po co wielokrotny wybór? A nawierzchnię można wybrać tylko jedną, a jak ktoś biega po różnych?
Rozgrzewa po treningu? A rozciąganie? Pytanie o ilość zawodów - powinny być przedziały, bo nijak korelacji nie zrobisz, pytanie 12 i 13 - po co oba?
Pytanie 15 powinny być przedziały... No dobra, dalej mi się nie chce... Ale mam nadzieję, że załapałeś, co mam na myśli....
Proponuje dopracować ankietę, wrzucić nowego linka, i jak już będzie ok to udostępnić szerszemu gronu

Bo wersja, gdzie ktoś, kto nie miał kontuzji nie może wysłać nie da wiarygodnych wyników - wyjdzie że 100% ankietowanych miało kontuzję.....
Ostatnio zmieniony 08 sty 2015, 19:29 przez charm, łącznie zmieniany 1 raz.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
No i co to za pytanie, czy stosuję rozgrzewkę po treningu? Do czego mam się rozgrzewać po treningu ? 

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Pytanie 13 też jakieś "nieteges" - co to są buty "najnowszej technologii", wysokiej i średniej klasy? Co tu decyduje: cena katalogowa, liczba pierdoletów zwanych dla niepoznaki systemami, czy "najnowszość" kolekcji?
"Niezależnie od okoliczności zewnętrznych, każdy ma niezbywalne prawo spieprzyć swoje życie tak, jak uważa to za stosowne" - by mój ojciec
-
- Wyga
charm odpowiem Ci jak przyjdę z uczelni.

Tak pomagał mi promotor, nie raz musiałem zmieniać swoje pytania, poprawiłem na ćwiczenia ogólnorozwojoweAdam Klein pisze:No i co to za pytanie, czy stosuję rozgrzewkę po treningu? Do czego mam się rozgrzewać po treningu ?

Najnowszej technologi czyli najlepszej, chodzi o systemy jakie zastosowano w butach, celowo cen nie uwzględniałem.pehop pisze:Pytanie 13 też jakieś "nieteges" - co to są buty "najnowszej technologii", wysokiej i średniej klasy? Co tu decyduje: cena katalogowa, liczba pierdoletów zwanych dla niepoznaki systemami, czy "najnowszość" kolekcji?
- blackfish
- Zaprawiony W Bojach
A czy przypadkiem nie chodzi po prostu o rozciąganie (streching)?blazejelk2 pisze:Tak pomagał mi promotor, nie raz musiałem zmieniać swoje pytania, poprawiłem na ćwiczenia ogólnorozwojoweAdam Klein pisze:No i co to za pytanie, czy stosuję rozgrzewkę po treningu? Do czego mam się rozgrzewać po treningu ?
PS. Rozciąganie, rozgrzewka... no mozna się pomylić jak ktoś nie siedzi w temacie

-
- Wyga
charm pisze:Trochę niedopracowana ta ankieta
Proponuje dopracować ankietę, wrzucić nowego linka, i jak już będzie ok to udostępnić szerszemu gronu![]()
Pytania otwarte są jak najbardziej trafne, ankietowany wpisuję odpowiedź która dotyczy jego i nie musi mieć podpowiedzi np. Jak długo Pan/i biega? Ile razy w tygodniu Pan/i biega?Pytania otwarte tam, gdzie powinien byś wybór?
W realu ludzie oddają mi ankietę jak zaznaczyli, że nie mieli kontuzji. A w formie online nie potrafię tego zrobić i dlatego jest napisane proszę o rzetelne odpowiedzi. I tak ja napisałaśPoza tym, jak ktoś nie miał kontuzji to nie pozwala wysłać bez uzupełnienia pytań od 21..
i dlatego ten wątek jest w tym dziale.wątek jest w dziale kontuzji, a tam zaglądają w dużej mierze "kontuzjowani", po dopracowaniu może raczej " melanż"?
nie mam takiego pytaniaIle czasu biegami powinien być wybór
Nad ankietą spędziłem bardzo dużo czasu, żeby ją stworzyć byłem dziesiątki razy u promotora i coś zmieniałem. Piszesz, że powinny być przedziały do korelacji,np. jeśli wybierasz opcje tak wpisujesz ile razy bierzesz udział w zawodach w ciągu roku i po co przedział.