Brzuszek
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, od dwóch lat miałem zero aktywności fizycznej, tylko piwo i piwo, efektem tego jest tłuszcz tylko na brzuchu, dlatego chciałem zapytać czy bieganiem 6.5km co drugi dzień oraz dietą jest szansa na pozbycie się tłuszczu z brzucha?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Zawsze ale nie mniej aby całkowicie spalić chwasta trzeba wykonywać ćwiczenia na dolne partie. Sam mam pozostałość tłuszczu czy tam skóry i naprawdę ciężko to wyplenić.
- AdamZaw
- Wyga
Jak chcesz schudnąć biegając musisz trochę poczekać, bo:
-najpierw waga rośnie przez wzmocnienie mięśni, po ok. 2 tyg. zaczyna spadać
-najpierw tłuszcz jest spalany w okolicach ramion, szyi i na twarzy, dopiero później od kolan w górę
No i trzeba pamiętać żeby nie jeść nic po 18.
-najpierw waga rośnie przez wzmocnienie mięśni, po ok. 2 tyg. zaczyna spadać
-najpierw tłuszcz jest spalany w okolicach ramion, szyi i na twarzy, dopiero później od kolan w górę
No i trzeba pamiętać żeby nie jeść nic po 18.

- jedz_budyn
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 46:45
Nie Chodzi o to by nie jeść po 18 tylko 3-4 godziny przed snem. Może dla większości będzie to akurat 18 

- Tomasz
- Zaprawiony W Bojach
Po biegu jeśćMariulo pisze: A co jeśli z pracy wracam ok. 17.30 i idę pobiegać ? Nic nie jeść ?

Wzmacniaj mięśnie brzucha czyli ćwiczenia ABS plus ćwiczenia cardio w tym bieganie. Efekt będzie widoczny, jednak nie spodziewaj się, że po miesiącu czy dwóch. Bębenek trudno doprowadzić do ładu, wiem to po sobie

ps. popularne "brzuszki" są najbardziej bezwartościowe z większości ćwiczeń na brzuch

https://www.youtube.com/watch?v=Md2cjzMe4eY
- Tomasz
- Zaprawiony W Bojach
Rób ile możesz, z każdym tygodniem będzie lepiejnenoxer pisze:A co jeśli jestem za słaby na abs? :D nie daje rady zrobić 1 ćwiczenia dłużej niż 5 sekund

- AdamZaw
- Wyga
Mam pytanie. Robię abs od 2 tygodni, ale efektów jeszcze nie widzę. Kiedy u Ciebie ćwiczenia zaczęły działać?Tomasz pisze:Po 4 miesiącach ćwiczeń robię bez problemu ten program i w ich tempie.
- Tomasz
- Zaprawiony W Bojach
Po 4 miesiącach ćwiczeń i zrzucenie 14kg sadła w końcu widzę zarys mięśni brzuchaAdamZaw pisze: Mam pytanie. Robię abs od 2 tygodni, ale efektów jeszcze nie widzę. Kiedy u Ciebie ćwiczenia zaczęły działać?