Zwracam się z uprzejmą prośbą do wszystkich biegających o wypełnienie ankiety, której wyniki są mi potrzebne do pracy dyplomowej. To nie potrwa długo a mnie bardzo pomoże Z góry dziękuję za pomoc. Poniżej zamieszczam link do ankiety: http://www.interankiety.pl/interankieta ... f9c367.xml
Bardzo proszę o pomoc...Muszę zebrać grupę badawczą liczącą ponad 100 osób...do tego jeszcze trochę brakuje. Badania są anonimowe i służą wyłącznie do celów naukowych.
mam obawy, że ta ankieta nie za bardzo zbada zwyczaje żywieniowe biegaczy. moim zdaniem, za dużo uwagi jest poświęcone na suplementację. Zresztą zapraszam do działu dieta i suplementacja aby poczytać co ludzie piszą....
dodatkowo, pytania na zasadzie co się je przed a co po, są bardzo duzym uproszczeniem tematu.
Nie byłem w stanie dokończyć tej ankiety niestety, bo czułem się jakby mnie przesłuchiwał jeden z producentów suplementów. Jeśli się mylę, to sorry, ale po prostu kwestia odczucia w związku z wgłębianiem się w rynek i konkretne marki suplementów.