Aplikacje na telefon do kontrolowania diety
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 49.42
- Życiówka w maratonie: brak
Od siebie polecam aplikację o nazwie Noom. Naprawdę fajna apka, prosta w obsłudze, z ciekawym interfejsem. Jedyną wadą dla mnie jest brak języka polskiego.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:37
A jest tam duża produktów?MisterMystery pisze:Od siebie polecam aplikację o nazwie Noom. Naprawdę fajna apka, prosta w obsłudze, z ciekawym interfejsem. Jedyną wadą dla mnie jest brak języka polskiego.
- Juannita
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Ja też polecam Noom...
http://yourapps.info/reviews/noom-weigh ... h-recenzja
Baza jest duuuuża, ale należy uważać, bo jak zjesz sałatkę z fetą, to trafi do czerwonej grupy, a nie zielonej, bo zawiera nabiał i oliwę.
Więc te wykresiki - dobre-złe nie są takie obiektywne.
http://yourapps.info/reviews/noom-weigh ... h-recenzja
Baza jest duuuuża, ale należy uważać, bo jak zjesz sałatkę z fetą, to trafi do czerwonej grupy, a nie zielonej, bo zawiera nabiał i oliwę.
Więc te wykresiki - dobre-złe nie są takie obiektywne.
-
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: 49.42
trucho pisze:
A jest tam duża produktów?
Baza jest moim zdaniem bardzo duża, a do tego można jeszcze dodawać swoje produkty.
Moja sałatka z fetą nie trafiała do grupy czerwonej tylko Noom dzielił mi ją na składniki pierwsze i feta szła do czerwonego, sałata do zielonego itp.
Fajną opcją w Noomie był też krokomierz, gdzie można było wyznaczyć sobie cel "krokowy" i telefon sam je sobie liczył. O dokładności krokomierza się nie wypowiem, bo wiadomo, że różne wstrząsy mogły nabijać dodatkowe kroki, jednak ogólnie byłem zadowolony z tej opcji, bo jak na darmową apkę sprawdzało się wyśmienicie.
Szczególnie polecam Nooma jeśli jesteś osobą podatną na motywację za pomocą punktów i poziomów "doświadczenia", często dostajesz zadania do wykonania, np. "Zjedz dziś 2/3 kalorii z produktów z zielonej grupy", za które potem dostajesz odpowiednią ilość punktów w zależności od tego, jak Ci się udało.