Ból kolana przy maksymalnym zgięciu i wyprostowaniu
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam, od jakiegoś czasu mam ból kolana przy maksymalnym zgięciu i wyprostowaniu. Czytałem o torbieli bakera, ale nic nie wystaje mi pod kolanem. Najczęściej boli jak siedzę trochę, a potem wstanę i się poruszam. Przy ćwiczeniach i bieganiu nie czuję (raz na jakiś czas miniból niczemu nie szkodzący). Ktoś z was się spotkał z tym?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Ale ktore miejsce w kolanie cie boli ?Biegosław pisze:Witam, od jakiegoś czasu mam ból kolana przy maksymalnym zgięciu i wyprostowaniu. Czytałem o torbieli bakera, ale nic nie wystaje mi pod kolanem. Najczęściej boli jak siedzę trochę, a potem wstanę i się poruszam. Przy ćwiczeniach i bieganiu nie czuję (raz na jakiś czas miniból niczemu nie szkodzący). Ktoś z was się spotkał z tym?
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
Witam! No właśnie! Dokładnie to samo mnie boli! Tylko że ja zauważam ten ból gdy zbyt długo stoję, dochodzi do tego, że stoję na drugiej nodze (nie bolącej), a tą bolącą lekko ugiętą trzymam w powietrzu. Nic mnie nie boli podczas biegania czy jazdy rowerem, tylko właśnie podczas stania. Biegam 3-4 razy tygodniowo po ok godzinie, tyle samo jeżdżę na rowerze.