bol w kolanie
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam wszystkich.Mam od pewnego czasu problem z kolanem.Po jednym z treningow w trakcie rozciagania poczułem za cos jest nie tak-zaczelo mnie bolec po wewnetrznej stronie i nie moglem zgiac nogi do tylu.Na drugi dzien problem sie powiekszyl-zaczelo mnie jeszcze bardziej bolec,zaczalem kulec i mialem problemy z zejsciem ze schodow.Zrobilem sobie 3 tygodniowy odpoczynek,w tym czasie bylem na rehabilitacji i u ortopedy ktory pare lat temu robil mi artroskopie drugiego kolana.Stwierdzil ze w tym bolacym lekotka jest okey i ze nie jest to gesia stopka bo jak powiedzial boli mnie dwa-trzy centymetry nad nia.Dal mi zastrzyk z DEPOMODROL i zalecil odpoczynek.Po 3 tygodniach postanowilem pobiegac i po trzecim naprawde nieduzym treningu bol znowu powrocil.MOZE KTOS MI COS DORADZIC!!!!????
- MICHAL-CS
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
- Kontakt:
czesc, ciezko diagnozowac cos czego sie nie widzi, mimo wszystko stawialbym na lakotke, czasem testy ktore wykonuja ortopedzi nie sa do konca obiektywne, tak samo czesto daja blokady ktore nie przynosza zadnego efektu, wrecz przeciwnie (absolutnie tutaj nie neguje twojego ortopedy, ludzie tez sie myla). ja na twoim miejscu skontaktowalbym sie z jeszcze jakims fizjoterapeuta w okolicy zeby zasiegnac innej opinii. ewentualnie mozesz zrobic badanie MRI zeby "zajrzec" do kolana bez otwierania. wiem ze to kosztuje albo sie dlugo czeka ale czasem warto, bo czasem odwlekanie ma zle konsekwencje. pozdrawiam