Strzelanie w biodrach
-
- Wyga
- Życiówka na 10k: 51:29
- Życiówka w maratonie: brak
Hey, witam was ponownie, opisywałem już wam mój problem z kręgosłupem, ale dziś gwoździem programu nie jest kręgosłup a nowy objaw sypiącego się ja. Od kilku dni odczuwam mocne strzelanie, chrupanie tak jakby bioder jednego i drugiego... objawia się to, że jak stoję i podniosę nogę, zgiętą w kolanie i opuszczę lub zatoczę koło lub jeśli leże na plecach i też zegnę nogi w kolanach i wykonam kolisty ruch jak podczas rozgrzewania słyszę mocne chrup chrup jakby strzelanie tylko nie wiem gdzie to strzela, nie mogę znaleźć miejsca w którym cokolwiek mi przeskakuje. Miałem dziś robione RTG miednicy i nic tam nie ma w opisie. Całkowita czystka żadnych zmian. Jeden rehabilitant stwierdził że to staw biodrowy i trzeba się tym zająć, drugi z kolei o większej wiedzy bo to fizjoterapeuta klubowy jednego z najbardziej utytułowanych klubów w polsce w piłce nożnej który sportowców ma co chwila stwierdził żebym się nie przejmował jak nie wywołuje to bólu i że zajmiemy się również tym jak i kręgosłupem. Jednak czytając opinie na internecie, trochę się załamałem bo większość kończy operacjami i jednak w większości nie przynoszą poprawy. Miał ktoś z tym czymś do czynienia? Nie ukrywam że psychika i tak mi już siadła
.

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
To po co czytasz? Internet to zło. Fachowiec jeden napisał, że nic nie ma. Drugi mówi żeby nie przejmować się tym, a ty szukasz porady w sieci... Jakiej? No dobra. To bardzo poważne jest co masz i na pewno czeka cię ucięcie nogi przy samej doopie. Zadowolony?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Prosto i zwięźle. Jak chcesz się doktoryzować, to pewnie znajdziesz tego w sieci na pęczki. Jeśli masz słabą psychikę, lepiej nie przeglądaj stron na których wypowiadają się ludzie cierpiący na to samo co Ty
Chyba że jest już tak źle, że potrzebujesz grupy wsparcia.
Najlepiej pozwól fizjoterapeucie sobie pomóc, skoro twierdzi że potrafi to rozpracować.

Najlepiej pozwól fizjoterapeucie sobie pomóc, skoro twierdzi że potrafi to rozpracować.
"Odbywający się przez skórę recykling energii poprawia obieg krwi, dostarczając więcej sił w życiu codziennym i sporcie." - Reebok
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas
Buty "inspirowane są samochodowym systemem zawieszenia, który siłę uderzenia zamienia w napęd." - Adidas