Niedawno trafilem na ciekawy artykul: http://www.akademiawitalnosci.pl/najlep ... korbinowy/
Co Wy na to?
Kwas L-askorbinowy. Czy ktos z Was stosuje?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Żadna z teorii L. Paulinga nie została potwierdzona, jego nagrody nobla nie miały bodajże związku z medycyną (chyba dostał pokojową, musiałbym sprawdzić), a jego ośrodek został rozwiązany z powodu braku rezultatów badań na wit C.
Stosowałem lewoskrętną wit C, nawet dokładnie tą samą co na zdjęciu z linku. Nie widziałem jakichkolwiek zmian. Można sobie darować.
Stosowałem lewoskrętną wit C, nawet dokładnie tą samą co na zdjęciu z linku. Nie widziałem jakichkolwiek zmian. Można sobie darować.
- Lisciasty
- Zaprawiony W Bojach
Bo pewnie biegałeś w prawo na bieżni, stąd brak efektów.deepblue pisze: Stosowałem lewoskrętną wit C, nawet dokładnie tą samą co na zdjęciu z linku. Nie widziałem jakichkolwiek zmian. Można sobie darować.
Kurna ludzie, czy Wy piszecie poważnie? Czytacie takie bzdety na tego typu stronkach,
kupujecie witaminę C na kilogramy i pożeracie? Masakra :/
Gdy na rzyci zgolę włoski, jestem piękny, jestem boski!
-
- Stary Wyga
Wystarczy liznąć podstawy wiedzy o wolnych rodnikach i antyutleniaczach by wiedzieć, że wit C w tym suplementowana jest niezbędna i kluczowa by nie chorować na poważne paskudztwa (nowotwory, zapalenia wyściółek naczyń krwionośnych - cholesterol i miażdżyce). Niestety ludzi przestają krytykować takie podejście (choć nie zawsze) dopiero gdy im się przytrafi paskudztwo w organiźmie :/
Całokształt merytoryczny na akademiawitalności można ocenić jako jeden z najlepszych w sieci!
Całokształt merytoryczny na akademiawitalności można ocenić jako jeden z najlepszych w sieci!