Nawiedzony bełkot.
TL;DR
Dieta tłuszczowa "złota proporcja"
- klosiu
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:40
- Życiówka w maratonie: brak
gocu --> jak dla ciebie jest problemem przyswojenie postu dłuższego niż trzy zdania, to przynajmniej się tym nie popisuj, bo chwały tym sobie nie dodajesz.
The faster you are, the slower life goes by.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Przeczytałem więcej niż trzy zdania, niewiele więcej - to prawda, ale to wystarczyło, żeby wrzucić autora do worka z etykietą: "nawiedzeni zbawcy ludzkości". Wyczuwam świrów na odległość.
- Bylon
- Zaprawiony W Bojach
Bardzo ciekawy temat poruszyłeś, z chęcią przeczytam jak będę miał więcej czasu. Jedna tylko refleksja powiązana z tym, co zostało napisane na początku:
kulturystyka to nie bieganie.
A Arnold nie jest dla mnie żadnym wzorcem, tak, jak nie jest dla mnie żadnym wzorcem którykolwiek z kulturystów stosujących sterydy, hormony wzrostu itd. Taka kulturystyka to zaprzeczenie kulturystyki IMO i jeśli ktoś ma ramię szersze, niż 45 cm*, to prawie momentalnie przestaję go szanować jako kulturystę.
(*Jak wykazały pewne badania, jest to maksymalny obwód ramienia, który można osiągnąć, trenując naturalnie).
kulturystyka to nie bieganie.
A Arnold nie jest dla mnie żadnym wzorcem, tak, jak nie jest dla mnie żadnym wzorcem którykolwiek z kulturystów stosujących sterydy, hormony wzrostu itd. Taka kulturystyka to zaprzeczenie kulturystyki IMO i jeśli ktoś ma ramię szersze, niż 45 cm*, to prawie momentalnie przestaję go szanować jako kulturystę.
(*Jak wykazały pewne badania, jest to maksymalny obwód ramienia, który można osiągnąć, trenując naturalnie).
"Silikon nad kolanami zapobiega ślizganiu się rąk podczas wspinania się" - patrzcie no, jakie cuda teraz produkują!
-
- Rozgrzewający Się
Artykułu jeszcze nie przeczytałam w całości..ale na pewno to zrobie 
Powiem tylko że stosuje diete dr Kwaśniewskiego od 3 miesięcy
....i żyje i mam sie dobrze heheh ...
i biegam i mam coraz lepsze postępy. 

Powiem tylko że stosuje diete dr Kwaśniewskiego od 3 miesięcy