Myślę, że to może być wynik nagłego skoku w treningach, ale dlaczego nie przechodzi?

Wcześniej taką "blokadę" czułam własnie w okolicach pachwiny, w miejscu zginania się nogi. W spoczynku bólu nie było. Jeśli chodzi o łydkę, to bolała mnie łydka lewa i prawe udo, więc chyba nie było korelacjiMarietto pisze:Nie zauważyłaś nic więcej oprócz bólu? jakieś "blokady" w stawach? Napisz ponadto czy jak się ból zachowuje w spoczynku, czy masz problem żeby się rozruszać po dłuższym siedzeniu i leżeniu i przede wszystkim napisz czy ból w łydce i udzie występuje równocześnie czy jest niezależny od siebie oraz opisz dokładnie okolicę (całe udo czy jakaś jego malutka podłużna część?).
Oczywiście, że to nie wszystko dlatego cały czas się uczę i końca nie widaćMarietto pisze: że kolega po fachu i co lepsza to z podobnymi podyplomówkami :D Ja po kilku latach praktyki przekonałem się że Cyriax to nie wszystko... :D
O jakim oddziale mówimy?Marietto pisze:Jak będziesz w Krakowie to możesz do mnie wpaść na oddział to Cię zbadam po koleżeńsku i coś ustalimy :D