Jakie środki dopingujące ?
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam! Szukam jakiś środków dopingujących na wydolność. Gram w piłkę nożną i strasznię szybko się męczę, a nie chce po 25 minutach schodzić z boiska bo nie daje rady już biegać. Więc pytanie do was. Jakie polecacie mi dopingi i gdzie je mogę kupic oraz co one dają i za jaką cenę. Mam 17 lat i chcę też zacząć biegać. A no i żeby mi jakieś żadne tam włosy nie zaczeły bardziej rosnąć oraz żeby to nie wpłyneły na jakieś hormony i wgl.. Pozdrawiam!
P.S przepraszam jeśli to nie ten wątek, nie wiedziałam gdzie to napisać.
-
- Zaprawiony W Bojach
za cenę cycków i talii rosną ci bice i wąsy. do kupienia w necie.
jesteś jeszcze młoda, więc zdążysz zmienić imię na Anet.
jesteś jeszcze młoda, więc zdążysz zmienić imię na Anet.
-
- Zaprawiony W Bojach
jakie pytanie taka odpowiedź.
- Adam Klein
- Honorowy Red.Nacz.
- Życiówka na 10k: 36:30
- Życiówka w maratonie: 2:57:48
Wydolność możesz wytrenować, żadna chemia Ci tego stale i dobrze nie poprawi, trzeba trenować.anetaswdn pisze:Mam 17 lat i chcę też zacząć biegać.
- wojtek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 30:59
- Życiówka w maratonie: 2:18
- Kontakt:
Burek soltysa potrafi wykrzesac sily z niedostepnych rezerw. Do kupienia za flaszke samogonu.anetaswdn pisze:Witam! Szukam jakiś środków dopingujących na wydolność. Gram w piłkę nożną i strasznię szybko się męczę, a nie chce po 25 minutach schodzić z boiska bo nie daje rady już biegać. Więc pytanie do was. Jakie polecacie mi dopingi i gdzie je mogę kupic oraz co one dają i za jaką cenę. Mam 17 lat i chcę też zacząć biegać. A no i żeby mi jakieś żadne tam włosy nie zaczeły bardziej rosnąć oraz żeby to nie wpłyneły na jakieś hormony i wgl.. Pozdrawiam!
Articles in English:
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
http://www.examiner.com/atlanta-sports-gear-in-atlanta/wojtek-wysocki
Looking back:
http://bieganie.pl/?cat=37
Jutup: http://www.youtube.com/user/wojtek1425/videos?view=0
- maly89
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 37:44
- Życiówka w maratonie: 02:56:04
- Kontakt:
anetaswdn pisze:Witam! Szukam jakiś środków dopingujących na wydolność. Gram w piłkę nożną i strasznię szybko się męczę, a nie chce po 25 minutach schodzić z boiska bo nie daje rady już biegać. Więc pytanie do was. Jakie polecacie mi dopingi i gdzie je mogę kupic oraz co one dają i za jaką cenę. Mam 17 lat i chcę też zacząć biegać. A no i żeby mi jakieś żadne tam włosy nie zaczeły bardziej rosnąć oraz żeby to nie wpłyneły na jakieś hormony i wgl.. Pozdrawiam!
Podejście do sportu w dzisiejszych czasach wśród młodego pokolenia (czyli także mojego:) ) jest przerażające... Kiedyś chłopie byś zostawał po treningu i zasuwał ile wlezie, żeby się poprawić, a nie pytał się o chemię w necie...
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Kazdy jeden lek anaboliczny ( steryd SAA ) powoduje zmiane hormonalna w organiźmie. Podczas cyklu hormony ida do góry co za tym ciagnie z soba wiele zmian w ogranizmie i multum skutków ubocznych. Po odstaweiniu SAA wszystko spda w dół organizm potrzebuje wielu miesiecy na zregenerowanie sie. W ten czas gwarantowany spadek siły, wydolnosci, iobnizenie nastroju czasem depresja. Udział w treningach po odstawieniu koksów bedzie 3 x ciezszy i demotywujacy.
Jezeli Cie nie przekonuje i kiedykolwiek siegniesz po ,,koks,, pamietaj o szeregu badan. Przede wszystkim pozomu hormonów, mofologii krwi, OB, prób watrobowych, glukozy. Bagatelizowanie badan i stosowanie w ciemno farmaceutyków to droga do nie odwracalnych skutków ubocznych. Nawet po wielu latach wszystko wypłynie, tylko kwestia czy skutki uboczne bede wieksze lub mniejsze, w tym najczesciej marskosc watroby itp.
II sprawa to odpowiedni podaz kalorii i dobrego rodzaju produktów spozywczych ( to kolejny wydatek takze finansowy) i odpowiednia suplementacja witaminowa, kreatynowa warto dołaczyc po cyklu glutamine itp.
Podsumowujac po I ryzyko i utrte zdrowia. II jezeli masz ,,szczupły,, portfel nawet nie rozpoczynaj kazda złotówka bedzie wydana w ,,błoto,,
Pozdr.
Jezeli Cie nie przekonuje i kiedykolwiek siegniesz po ,,koks,, pamietaj o szeregu badan. Przede wszystkim pozomu hormonów, mofologii krwi, OB, prób watrobowych, glukozy. Bagatelizowanie badan i stosowanie w ciemno farmaceutyków to droga do nie odwracalnych skutków ubocznych. Nawet po wielu latach wszystko wypłynie, tylko kwestia czy skutki uboczne bede wieksze lub mniejsze, w tym najczesciej marskosc watroby itp.
II sprawa to odpowiedni podaz kalorii i dobrego rodzaju produktów spozywczych ( to kolejny wydatek takze finansowy) i odpowiednia suplementacja witaminowa, kreatynowa warto dołaczyc po cyklu glutamine itp.
Podsumowujac po I ryzyko i utrte zdrowia. II jezeli masz ,,szczupły,, portfel nawet nie rozpoczynaj kazda złotówka bedzie wydana w ,,błoto,,
Pozdr.
- Iwan
- Zaprawiony W Bojach
Piękna prowokacja. Opłacało się tylko po to rejestrować na forum?anetaswdn pisze:Witam! Szukam jakiś środków dopingujących na wydolność. Gram w piłkę nożną i strasznię szybko się męczę, a nie chce po 25 minutach schodzić z boiska bo nie daje rady już biegać. Więc pytanie do was. Jakie polecacie mi dopingi i gdzie je mogę kupic oraz co one dają i za jaką cenę. Mam 17 lat i chcę też zacząć biegać. A no i żeby mi jakieś żadne tam włosy nie zaczeły bardziej rosnąć oraz żeby to nie wpłyneły na jakieś hormony i wgl.. Pozdrawiam!

"Nie żyję, by lepiej biegać. Biegam, by lepiej żyć" R.W.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Troll nie troll jego sprawa, jego zycie i zdrowie. 

- moonfall84
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 52:00
anetaswdn pisze:Witam! Szukam jakiś środków dopingujących na wydolność. Gram w piłkę nożną i strasznię szybko się męczę, a nie chce po 25 minutach schodzić z boiska bo nie daje rady już biegać. Więc pytanie do was. Jakie polecacie mi dopingi i gdzie je mogę kupic oraz co one dają i za jaką cenę. Mam 17 lat i chcę też zacząć biegać. A no i żeby mi jakieś żadne tam włosy nie zaczeły bardziej rosnąć oraz żeby to nie wpłyneły na jakieś hormony i wgl.. Pozdrawiam!
A później czytamy:
Sportowiec zasłabł na meczu. Nie udało się go uratować. Prawdopodobnie zawał.
- f.lamer
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: czydzieści9ipół
- Życiówka w maratonie: czydzwadzieścia
znalazłem wszystko ładnie sklasyfikowane:
http://www.antydoping.pl/plik/2009/File ... 281%29.pdf
http://www.antydoping.pl/plik/2009/File ... 281%29.pdf
a to wcale nie musi być winą dopinguSportowiec zasłabł na meczu. Nie udało się go uratować. Prawdopodobnie zawał.
Self-improvement is masturbation.
Now, self-destruction…
Now, self-destruction…
- det_gittes
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 43:14
Prowokacja prowokacją - ale może w szczytnym celu - na przykład kolejna praca magisterska (albo doktorat!) powstaje o nastrojach wśród sportowców (/amatorów) na temat dopingu!
Tja..

Tja..