Spalacze tłuszczu co o nich myślicie
- hxcv1679
- Dyskutant
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Ciekawi mnie Wasz opinia na temat spala czy tłuszczu ( termogeniczne) ogólnie o suplementacji dla biegacza /dodam, że przy wzroście 191 cm ważyłem 115 kg obecnie 86kg (wszystko dzięki bieganiu i diecie) mam jednak zamiar zrzucić jeszcze 6 a waga od 1 miesiąca ani drgnie dziś przed bieganiem zażyłem s palacz i zauważyłem większa potliwość oraz troszeczkę większego kopa pozdrawiam ciekawy jestem Waszej opinii na ten temat
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 44:03
- Kontakt:
Słyszałem opinię, że po odstawieniu spalaczy bardzo łatwo wraca wagę i ciężko ją zrzucić bez kolejnego użycia spalaczy. Nie wiem na ile to prawda, ale ja bym się w to nie bawił.
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
spalacz, spalaczowi nie równy.
Zależy co było w składzie danego supla. Niektóre są bardzo groźne dla zdrowia, inne nie.
Zależy co było w składzie danego supla. Niektóre są bardzo groźne dla zdrowia, inne nie.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.
-
- Dyskutant
Ze spalaczami podnoszącymi temp. ciała należy uważać jeśli ma się nadciśnienie.
Jak zaczniesz używać tych spalaczy to jak będziesz chciał ponownie zastosować tego typu specyfik to będziesz musiał kupić mocniejszy bo organizm na tego samego typu będzie słabo reagował.
Jeśli już chcesz czegoś takiego używać to polecam coś co jest niegroźne dla organizmu, np. USA LABORATORIES Cutting Edge
http://www.kulturystyka.sklep.pl/produc ... ts_id/1438
Jak zaczniesz używać tych spalaczy to jak będziesz chciał ponownie zastosować tego typu specyfik to będziesz musiał kupić mocniejszy bo organizm na tego samego typu będzie słabo reagował.
Jeśli już chcesz czegoś takiego używać to polecam coś co jest niegroźne dla organizmu, np. USA LABORATORIES Cutting Edge
http://www.kulturystyka.sklep.pl/produc ... ts_id/1438
No pain, no gain
-
- Rozgrzewający Się
Ale dlaczego w ogóle przy wzroście 191 i wadze 86 chcesz jeszcze chudnąć? Toż to wygląda, że jest na prawdę ok! Może po prostu biegaj i miej z tego przyjemność. Ja mam 185 i ważę 90 I to jest trochę za duża, ale myślę, że jak będę ważył 86-87, to będzie cacy.
/t
/t
- apaczo
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 34:54
- Kontakt:
Bez przesady, bez skrajności!hxcv1679 pisze:Im chudszy jesteś tym szybszy heh :D
Muszą być zachowane odpowiednie proporcje, w przeciwnym razie kontuzja będzie gonić kontuzję.
Troszeczkę się znam na sporcie i jestem praktykiem. Wszystkie moje rady opieram na swoim wieloletnim doświadczeniu, ale przyznaję, że nie jestem nieomylny, gdyż człowiek uczy się całe życie i ma prawo zmienić swoje poglądy, przekonania.