Szczupła sylwetka i bieganie.
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 1h05m
- Życiówka w maratonie: brak
Mam 66kg/182cm, bardzo szczupły jestem, żebra mi wystają, chciałbym jeść o regularnych porach ale praca m ina to nie pozwala.
Jest jeszcze jedne problem, zjadam bardzo dużo, lecz mam bardzo szybką przemianę materii.
Potrzebuję "dietę cud", nie chcę przerwać biegania, sprawia mi to przyjemności i czuję że żyję.
Czy jest wskazane aby taka szczupła osoba biegała?
Mogę się rozchorować?
Jest jeszcze jedne problem, zjadam bardzo dużo, lecz mam bardzo szybką przemianę materii.
Potrzebuję "dietę cud", nie chcę przerwać biegania, sprawia mi to przyjemności i czuję że żyję.
Czy jest wskazane aby taka szczupła osoba biegała?
Mogę się rozchorować?
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
Ja bym Ciebie już utuczył nie bój się
Możesz biegać jak nie masz problemów z kręgosłupem, biodrami to czemu nie?
pozdro

Możesz biegać jak nie masz problemów z kręgosłupem, biodrami to czemu nie?
pozdro
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Rozgrzewający Się
Nie wiem raczej nie mam problemów.
Dzisiaj tylko robiłem A6W i podczas brzuszków coś mi strzeliło w kręgosłupie...
Przestałem ćwiczyć i wszystko jest ok.
Btw, odkąd biegam średnio DWA RAZY na dzień wydalam kał, kiedy nie biegałem wydalałem średnio raz na dwa dni!!! O_O
Dzisiaj tylko robiłem A6W i podczas brzuszków coś mi strzeliło w kręgosłupie...
Przestałem ćwiczyć i wszystko jest ok.
Btw, odkąd biegam średnio DWA RAZY na dzień wydalam kał, kiedy nie biegałem wydalałem średnio raz na dwa dni!!! O_O
-
- Wyga
Dobrą masz masę do biegania. Im lżejsza tym lepiej dla stawów.
Ja też lekki jestem i nie przeszkadza mi to w żaden sposób.
Dieta cud na zwiększenie masy?
Odżywki dla sportowców możesz zacząć ładować.
Ja stosuję taką 4:1 (4 części węglowodanów na 1 część białka).
Tylko że do tego warto by dorzucić jakieś ćwiczenia ogólnorozwojowe, inaczej wszystko pójdzie w brzuch
Ja też lekki jestem i nie przeszkadza mi to w żaden sposób.
Dieta cud na zwiększenie masy?
Odżywki dla sportowców możesz zacząć ładować.
Ja stosuję taką 4:1 (4 części węglowodanów na 1 część białka).
Tylko że do tego warto by dorzucić jakieś ćwiczenia ogólnorozwojowe, inaczej wszystko pójdzie w brzuch

-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
Moze oszczedzisz ludziom takich fekalnych historii ?! A jak ci cos strzelilo w kregoslupie gdy robiles brzuszki to znaczy ze nie robiles brzuszkow tylko raczej "kregoslupki"NekuPN pisze: Btw, odkąd biegam średnio DWA RAZY na dzień wydalam kał, kiedy nie biegałem wydalałem średnio raz na dwa dni!!! O_O

-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 52
A moja waga to 56kg i 173 wzrostu. Biegam od 8 miesięcy i przez ostatnie 3 około 40 km tygodniowo. Waga ani drgnie, choć moja sylwetka odrobinę zmieniła kształty.
Nie mogę zrezygnować z posiłków bo i tak konsumuję niewiele. CO w tym wypadku? Jakieś cudowne metody na zrzucenie choćby 3 kilo?
Pozdrawiam:)))
Nie mogę zrezygnować z posiłków bo i tak konsumuję niewiele. CO w tym wypadku? Jakieś cudowne metody na zrzucenie choćby 3 kilo?
-
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 42:21
No i bardzo dobrze ze ci waga nie spada, co ty anorektyczka chcesz zostac ? Masz idealna wage do wzrostu ale podejrzewam ze nie o wage tu stricte chodzi a o tzw sylwetke czyli pewnie tluszczcyk tu i owdzie. W zwiazku z tym musisz wiedziec ze miesnie waza wiecej niz tluszcz wiec jesli zrzucasz tluszcz i budujesz miesnie to waga moze nie drgac a wrecz sie zwiekszac tym bardziej jak tego tluszczu nie jest duzo (a tak napewno jest w twojej sytuacji). Trzeba tez dbac o miesnie po treningu bo inaczej przy takiej wadze organizm bedzie sie staral ten drobny jak dla niego zapasik tluszczu utrzymac za wszelka cene i bedzie ci spalal miesnie co z kolei utrudnia zrzucenie tluszczu itd. Zaraz po treningu jakies szybkie weglowodany (ja naprzyklad preferuje sok pol na pol z woda) a godzine po treningu bialko (bialko jajka, kurczak, tunczyk, bialy chudy ser).biegam_bo_lubie pisze:A moja waga to 56kg i 173 wzrostu. Biegam od 8 miesięcy i przez ostatnie 3 około 40 km tygodniowo. Waga ani drgnie, choć moja sylwetka odrobinę zmieniła kształty.
-
- Rozgrzewający Się
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź.
Szybko odpowiem na Twoje pytanie: nie,nie chcę zostać anorektyczką:) Faktycznie, cały czas się zastanawiam jak jest dokładnie z tymi posiłkami po treningu. Do tej pory serek wiejski to jedyne co konsumuje po biegu, choć ostatnio zrezygnowałam nawet z tego. Wiem, że biegi na czczo pomagają, ale niestety tylko raz w tygodniu mam okazję na trening o poranku. Pozostałe dni to godziny wieczorne.
Pozdrawiam
))
Szybko odpowiem na Twoje pytanie: nie,nie chcę zostać anorektyczką:) Faktycznie, cały czas się zastanawiam jak jest dokładnie z tymi posiłkami po treningu. Do tej pory serek wiejski to jedyne co konsumuje po biegu, choć ostatnio zrezygnowałam nawet z tego. Wiem, że biegi na czczo pomagają, ale niestety tylko raz w tygodniu mam okazję na trening o poranku. Pozostałe dni to godziny wieczorne.
Pozdrawiam

-
- Rozgrzewający Się
Dzisiaj zostałem zrugany przez brata.
Jestem tak jak pisałem szczupły, żebra mi trochę wystają i mam na brzuchu po bokach takie "wklęsłe dziury".
Na dodatek wydaje mi się że lewa część brzucha jest asymetryczna względem prawej!!!
Chciałem robić A6W aby wyrzeźbić brzuch ale brat stwierdził że jestem głupi i powinienem przytyć bo nie mam z czego zrobić mięśni, jestem taki chudy i w ogóle.
Zamydlanie oczów czy fakt?
Jestem tak jak pisałem szczupły, żebra mi trochę wystają i mam na brzuchu po bokach takie "wklęsłe dziury".
Na dodatek wydaje mi się że lewa część brzucha jest asymetryczna względem prawej!!!
Chciałem robić A6W aby wyrzeźbić brzuch ale brat stwierdził że jestem głupi i powinienem przytyć bo nie mam z czego zrobić mięśni, jestem taki chudy i w ogóle.
Zamydlanie oczów czy fakt?
- fotman
- Zaprawiony W Bojach
Rany, już dawno takich kretyńskich wpisów nie czytałem na tym forum.
Anorektyczkę zapraszam na forum dla anorektyczek, chudego, co chce sobie coś zbudować, zapraszam na fora kulturystyczne.
56kg/173cm i jeszcze chce chudnąć.
Dziecko drogie, oszczędź nam takich dywagacji.
Chłopcze, 66kg/182cm to właściwe proporcje w młodym wieku. Jeszcze kiedyś do nich zatęsknisz.

Anorektyczkę zapraszam na forum dla anorektyczek, chudego, co chce sobie coś zbudować, zapraszam na fora kulturystyczne.

56kg/173cm i jeszcze chce chudnąć.

Chłopcze, 66kg/182cm to właściwe proporcje w młodym wieku. Jeszcze kiedyś do nich zatęsknisz.

Nie lubię człapać kilometrów. Wystarczy 400m.
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
'anything over 400m, I take a taxi' Jimson Lee www.speedendurance.com
O MOIM TRENINGU
KOMENTARZE NA TEMAT MOJEGO TRENINGU
-
- Rozgrzewający Się
-
- Rozgrzewający Się
- Kontakt:
Aby się ZBUDOWAĆ/ODCHUDZIĆ musisz mieć energię.biegam_bo_lubie pisze:A moja waga to 56kg i 173 wzrostu. Biegam od 8 miesięcy i przez ostatnie 3 około 40 km tygodniowo. Waga ani drgnie, choć moja sylwetka odrobinę zmieniła kształty.

Podaję źródła:
RYŻ BIAŁY (gotowany), WSZYSTKIE KASZE jakie znamy (jaglana, jęczmienna, gryczana, manna itd.) oraz WARZYWA STRĄCZKOWE (fasola, groch, soczewica ew. zbyt tłusta soja).
Wymienione produkty zawierają ogromnie dużo energii tzw. NISKIE WĘGLOWODANY, TJ. DO 26% WZROSTU.
Nasz organizm pozyskuje tę życiową energię dla wszystkich komórek organizmu, KOMÓREK NERWOWYCH (NEURONY) NASZEGO MÓZGU TEŻ !!
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
-
- Rozgrzewający Się