Podolog w Łodzi
- ART
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Na Kopernika 38 w firmie Medical Magnus można zrobić badania stóp na podoskopie (?) i zrobić wkładki Formetics - jeśli dobrze piszę
dokładnie to co jest w Poznaniu w firnmie Dynasplint jest już w Łodzi

GG 8441181
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Super
Oientujesz się w cenach ?

Oientujesz się w cenach ?
Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Oki,l dzięki. Wybieram się 

Istota ludzka powinna umieć zmieniać pieluszki, zaplanować inwazję, zarżnąć wieprza, sterować statkiem, zaprojektować budynek, napisać sonet, (...), ugotować smaczny posiłek, walczyć skutecznie, umrzeć bohatersko. Specjalizacja jest dla insektów.
- Ralphi
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Hej, a jeżeli nie chce się płacić 50pln za wizytę, można popędzić do lekarza po skierowanie i dr Danielski przyjmuje w ramach NFZ 

- ART
- Stary Wyga
to zależy gdzie masz lekarza pierwszego kontaktu ja jestem w MSW i musiałbym skorzystać ze szpitalnych ortopedów-tak jest taniej dla szpitala. Ja byłem u Krochmalskiego.
GG 8441181
-
- Rozgrzewający Się
W Łodzi jest tylko jeden podolog - Pani Magdalena Hafezi Chojecka. Swoje doświadczenie i zawód zdobyła w Niemczech.
Swój gabinet prowadzi przy ulicy Michałowicza 18 w Łodzi. Konsultacje są bezpłatne, warto skorzystać z tej oferty i sprawdzić w jakiej kondycji są nasze stopy i jak możemy im pomóc. Nie znalazłam innych informacji o tego typu klasy specjaliście, który ma własny gabinet w Polsce.
Swój gabinet prowadzi przy ulicy Michałowicza 18 w Łodzi. Konsultacje są bezpłatne, warto skorzystać z tej oferty i sprawdzić w jakiej kondycji są nasze stopy i jak możemy im pomóc. Nie znalazłam innych informacji o tego typu klasy specjaliście, który ma własny gabinet w Polsce.