Witam po czwartkowym bieganiu kiedy chciałem sie rozciągać poczulem ból w lewym pośladku... Ból nie przenosi sie na plecy ani an udo...
Smarowałem maścią rozgrzewającą ale to nic nie zmienia... Przy chodzeniu boli a co dopiero przy większym wysiłku.... Nie wiem co robić teraz może ktos miał podobne dolegliwości?
Ból pośladka
- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
malo napisales to jedno ,malo jesli nawet bylbys u fizjoterapeuty ,brak badania dotkowego i nie tylko .
Masc rozgrzewajaca po co?Jesli chciales poglebic stan np zapalenia lub naderwania to Ci sie udalo!

Masc rozgrzewajaca po co?Jesli chciales poglebic stan np zapalenia lub naderwania to Ci sie udalo!

- krasnoludek6
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: <40
- Życiówka w maratonie: 3:27
acha i nie napisalem tego dla zabawy ani po to by Ci dac w kosc.Moze narazie odpocznij lekko
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 34:06
- Życiówka w maratonie: 2:51:35
Mialem dzis zaplanowany start w biegu w Dąbrowie na 15 km i mimo bólu postanowilem wystartować. Wżialem 2 tabletki apapu, adrenalina troche pomogla ale zaczalem wolniej i dobieglem 53m32s ... Ból jest teraz jeszcze silniejszy i ciężko mi się chodzi, nie robilem zadnych badan, planuje isc w poniedzialek do lekarza ale ogolnego to pewnie nic madrego nie powie tylko przerwa w bieganiu, rozmawialem ze znajomymi z biegow to polecali masci rozgrzewajace dlatego posmarowalem... rozmawialem z lekarzem na miejscu i powiedzial ze to moze byc jakies nadwyrezenie, naciagniecie , ze to raczej nie jest objaw rwy kulszowej... Co jeszcze móglbym zrobic?