Umieram (plecy, kręgosłup, klatka piersiowa)

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
Inkluzja
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Witam
Czuje, że powinienem iść z tym do lekarza ale może ktoś miał podobny problem.
W środę biegałem troszeczkę intensywniej niż zwykle. Po treningu tak jak zwykle wziąłem się za trening brzucha i nóg zakończony rozciąganiem (szczególnie grzbietu). Wszystko w porządku, czułem się doskonale. Niestety po treningu zacząłem odczuwać ból w okolicy kręgosłupa, nieco pod łopatką. Jako, że miałem kiedyś podobny problem winę zrzuciłem na mostek, dawno nie robiłem, to tylko troszkę naciągnięty mięsień (dziwne bo byłem dobrze rozgrzany). Nic to, przejdzie, idę spać. Kiedy wstałem rano zwykły ruch głowy powodował okropny ból całego korpusu. Ledwo wstałem i pierwsze co zrobiłem to wziąłem ibum (+zagrycha naturalnie). Cały dzień smarowałem się maściami rozgrzewającymi i chociaż trudno mi było zlokalizować ognisko bólu oczywistym podejrzanym wydawało się wspomniane wcześniej miejsce.Wieczorem przykleiłem sobie plaster rozgrzewający. Dzisiaj rano ból pleców mi tak bardzo nie doskwierał, za to czuje ucisk w mostku i klatce piersiowej a ból pleców powraca ilekroć się schylę albo spróbuje spojrzeć w dół. Jest źle, muszę iść do lekarza, ale co dalej. Może masażysta, kręgarz? Jakie jest wasze zdanie?
PKO
Crocodil
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Co dalej, to powie Ci lekarz, do którego idź NATYCHMIAST!!
Ryszard N.
Zaprawiony W Bojach
Zaprawiony W Bojach

Nieprzeczytany post

Wygląda to na nerwoból. Szybko nie minie. Ból w klatce piersiowej to info bardzo ogólne. może to mieć związek z układem krążenia, może mieć z przeciążeniem po treningu i z szeregu innymi przyczynami. Konsultacja nie zaszkodzi. Jeżeli masz w domu ciśnieniomierz to sprawdź ciśnienie. Może sąsiedzi mają,...
New Balance but biegowy
ODPOWIEDZ