To w końcu co Cię boli? achilles, kostka czy inne ścięgna? Możesz napisać konkretnie jakie to miejsce/a?Catrina pisze:cześć wszystkim.po bieganiu spuchła mi kostka,bolą mnie ścięgna ,mam problem z chodzeniem w płaskich butach.biegam od niedawna,chyba przesadziłam z intensywnością albo niestosowne obuwie pozbawione amortyzacji spowodowało te bule achillesa.lada dzień chcę kupić Asicsy ,ale póki co czekam na rady
Dobry wybór Catrina. Sama sprawdziłam AsicsaCatrina pisze:lada dzień chcę kupić Asicsy
Skoro to jest czyjś pierwszy post, mógłbyś coś poradzić, a nie pojechać kogoś na wstępie. Takie jest moje zdanie.fotman pisze:Pierwszy post na forum i natychmiast porcja marketingu dla ubogich?
Eeeeeeee, to już przesada.
Obawiam się, że ta osoba już tu nie zajrzy. Już wykonała zlecenie firmy Asics Polska, więc po co wracać?Female Forrest Gump pisze:Skoro to jest czyjś pierwszy post, mógłbyś coś poradzić, a nie pojechać kogoś na wstępie. Takie jest moje zdanie.
chyba nie masz racjifotman pisze:Obawiam się, że ta osoba już tu nie zajrzy. Już wykonała zlecenie firmy Asics Polska, więc po co wracać?Female Forrest Gump pisze:Skoro to jest czyjś pierwszy post, mógłbyś coś poradzić, a nie pojechać kogoś na wstępie. Takie jest moje zdanie.