Mam 19 lat bardzo lubię biegać i brać udział w zawodach w Październiku przebiegłem swój 1 maraton i teraz mam pewien problem z bólem ciągłym w okolicach piszczeli jest to ból w rodzaju odrętwienia, wszystko zaczęło się od kontuzji na początku Listopada zbyt dużo trenowałem i organizm nie wytrzymał i znalazł jakiś słaby punkt. Był nim staw skokowy, nie wiem do końca co to był za uraz. Ból był przy podnoszeniu przedniej części stopy do góry na dole zamieszczam obrazek zielone miejsce to tam gdzie był ból na początku, wyleczyłem go falami uderzeniowymi bardzo szybka i dobra metoda na niektóre kontuzje. Ale w trakcie leczenie i teraz po leczeniu doskwiera mi nieprzyjemny ból w okolicach piszczela prawa noga (niebieska ramka to miejsce gdzie boli ) ból nie jest punktowy lecz taki jak wspomniałem odrętwienie. Zauważyłem że zmniejsza się przy chodzeniu lub gdy rozgrzeje ale po chwili wraca. Najbardziej się nasila wieczorem, jest to nieprzyjemny ból bo nawet gdy nie ruszam nogą to i tak to miejsce boli, większość artykułów jest o bólu podczas bieganie lub zaraz po mnie to złapało po miesięcznej przerwie nie wiem dlaczego i co to jest. Znajomy Fizjoterapeuta mówił, że to przez to przetrenowanie i jest to objaw przeciążenia ale dziwne bo nie biegam już 2 miesiąc i nadal boli.
Tu zamieszczam link do zdjęcia:

Proszę o pomoc bo na razie nikt nie wie co to jest a bardzo chciał bym wrócić do treningów.