spalacz+bieganie, jaki?
- lieft
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Proszę nie udzielać rad w stylu "to niszczy serducho, wątrobę" itp.
Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w temacie, nie znasz się na tym, to nie pisz!
Chcę dobrać dobry spalacz, by w okresie, powiedzmy 2-3 miesięcy zejść z wagi z 6 kilo, nabrać w tym czasie dobrych nałogów żywieniowych, a potem kontynuować z nim lub innym, lub bez żadnego samo bieganie.
Staż biegacza mam porządny+choruję na astmę.
Aktualnie biorę efedrynę hcl 8mg 3 x dziennie.
Szukam czegoś lepszego, jak nie znajdę, to zostanę przy efedrynie.
Na necie są propozycje, które będę wrzucał z linkami, a nóż ktoś to brał, bierze i mi podpowie.
ps
tym, którzy wypisują bzdury o efedrynie kazałbym klęczeć rok na grochu.
Jeżeli nie masz nic do powiedzenia w temacie, nie znasz się na tym, to nie pisz!
Chcę dobrać dobry spalacz, by w okresie, powiedzmy 2-3 miesięcy zejść z wagi z 6 kilo, nabrać w tym czasie dobrych nałogów żywieniowych, a potem kontynuować z nim lub innym, lub bez żadnego samo bieganie.
Staż biegacza mam porządny+choruję na astmę.
Aktualnie biorę efedrynę hcl 8mg 3 x dziennie.
Szukam czegoś lepszego, jak nie znajdę, to zostanę przy efedrynie.
Na necie są propozycje, które będę wrzucał z linkami, a nóż ktoś to brał, bierze i mi podpowie.
ps
tym, którzy wypisują bzdury o efedrynie kazałbym klęczeć rok na grochu.
- lieft
- Stary Wyga
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Spalacz przy astmie może deczko zaszkodzić, sama efedryna jest ok ale niestety niszczy ukł. krwionośny mam tu na myśli, efekt przyspieszonego metabolizmu wywołany parciem bezpośrednio na układ krwionośny, o wątrobie się nie wypowiem
Są spalacze o bardzo dużej sile działania, z tym że proponuje przyjmować potas jedząc takie cudeńko bo możesz się obudzić z rękami w nocniku
Na początek scorch a potem Venom Hyperdrive 3.0
powodzenia
ps. więcej jak 10 miesięcy nie ciągnął bym redukcji na takim czymś

Są spalacze o bardzo dużej sile działania, z tym że proponuje przyjmować potas jedząc takie cudeńko bo możesz się obudzić z rękami w nocniku

powodzenia
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- lieft
- Stary Wyga
brałem venom i nie za dobrze go kojarzę, coś tam było, już nie pamiętam co, że źle się po nim czułem.F@E pisze:Spalacz przy astmie może deczko zaszkodzić, sama efedryna jest ok ale niestety niszczy ukł. krwionośny mam tu na myśli, efekt przyspieszonego metabolizmu wywołany parciem bezpośrednio na układ krwionośny, o wątrobie się nie wypowiem![]()
powodzenia
Byłeś zadowolony ze scorcha? Bo jest znany od lat i mógłbym spróbować.
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
to się bierze jako dodatekspid3r pisze:dobra jest również l-karnityna + q-enzym10
albo
burn fast
-----------------
scorch jest ok
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
- Dyskutant
A nie można biegac bez żadnych spalaczy?? Po co truć organizm?
Sprzęt fitness, sprzęt sportowy : atlasy, rowery treningowe - www.HealthandBeauty.pl
-
- Rozgrzewający Się
Witam wszystkich.
Jesli jestes chory na astme to spytaj swojego lekarza o mozliwosc przyjmowania specyfiku clenbuterol, ktory jest obecnie najlepszym splaczem tluszczu w polaczeniu z cytomel t3. Skutki uboczne taj jak napisales,ale przestrzegajac zasad dozowania nie powinno sie nabawic problemow.
Clen jest bardzo popularny wsrod kulturystow ,kolarzy a takze modelek.
Ja sam probowalem cyklu clen cytomel i efekty byly przerazajace. Z 86kg do 60kg w 12 tygodni,bez zadnych diet (posilek co dwie godziny na dodatkowe rozruszanie metabolizmu).
Wazne aby duzo pic i przyjmowac magnez,wapno i potas. Informacje znajdziesz na google.
Jesli jestes chory na astme to spytaj swojego lekarza o mozliwosc przyjmowania specyfiku clenbuterol, ktory jest obecnie najlepszym splaczem tluszczu w polaczeniu z cytomel t3. Skutki uboczne taj jak napisales,ale przestrzegajac zasad dozowania nie powinno sie nabawic problemow.
Clen jest bardzo popularny wsrod kulturystow ,kolarzy a takze modelek.
Ja sam probowalem cyklu clen cytomel i efekty byly przerazajace. Z 86kg do 60kg w 12 tygodni,bez zadnych diet (posilek co dwie godziny na dodatkowe rozruszanie metabolizmu).
Wazne aby duzo pic i przyjmowac magnez,wapno i potas. Informacje znajdziesz na google.
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
A THERMOSTIM?
http://www.cefarm24.pl/olimp-thermostim ... 14408.html
http://www.cefarm24.pl/olimp-thermostim ... 14408.html
-
- Rozgrzewający Się
ja kiedys bralem Meizitang zielony kosztuje kolo 100zl srodek odchudzajacy, troche niby niezdrowy ale ja nie mialem z nim problemu...od 5-10kg w miesiac zrzucisz ja 7kg zrzucilem, nie chce Ci sie jesc trzeba duzo pic...
- Gromson
- Wyga
Trochę niezdrowy ?Lukash2008 pisze:ja kiedys bralem Meizitang zielony kosztuje kolo 100zl srodek odchudzajacy, troche niby niezdrowy ale ja nie mialem z nim problemu...od 5-10kg w miesiac zrzucisz ja 7kg zrzucilem, nie chce Ci sie jesc trzeba duzo pic...
http://forum.styl.fm/nie-bierzcie-nigdy ... t63976.htm
-
- Rozgrzewający Się
sam go bralem nie mialem takich dolegliwosci, moja mama tez brala i tez nic jej nie bylo
wszystkiego uzywa sie z glowa, wiec jesli ktos zaczyna zle sie czuc odklada na bok te srodki itp.
wszystkiego uzywa sie z glowa, wiec jesli ktos zaczyna zle sie czuc odklada na bok te srodki itp.
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
Spalacz przyspieszenie metabolizmu? Nic prostszego... Mocna parzona kawa + 2 tab. polopiryny i na trening...
Mozna sie wspomuc żen szeniem 3x dziennie i tauryna
Mozna sie wspomuc żen szeniem 3x dziennie i tauryna