Jakie odżywki! błagam o pomoc!!
-
gajes20
- Rozgrzewający Się

witam! chciałbym się zapytać jakie sobie zakupić odzywki
2 kwietnia mam b. wazny egzamin interwałowy ktory polega na przemiennym bieganiu 150metrow w czasi 30 sekund i marszu 50metrow w czasie 40sekund. w czasie takiego biegu po 6, 7 okrazeniu ( łacznie jest 12 okrazen czyli 24 dystanse po 150 metorw i 24 dystanse po 50 metrow) odczuwam zmeczenie w nogach( miesnie ud) a takze przede wszystkim trudności w oddychaniu. Moglibyscie mi doradzic jakie odzywki najlepiej sobie zakupic? dodam ze trenowałem poki co na sucho. z gory dzieki za odpowiedz
2 kwietnia mam b. wazny egzamin interwałowy ktory polega na przemiennym bieganiu 150metrow w czasi 30 sekund i marszu 50metrow w czasie 40sekund. w czasie takiego biegu po 6, 7 okrazeniu ( łacznie jest 12 okrazen czyli 24 dystanse po 150 metorw i 24 dystanse po 50 metrow) odczuwam zmeczenie w nogach( miesnie ud) a takze przede wszystkim trudności w oddychaniu. Moglibyscie mi doradzic jakie odzywki najlepiej sobie zakupic? dodam ze trenowałem poki co na sucho. z gory dzieki za odpowiedz
-
kamilj
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:40
- Życiówka w maratonie: brak
czy ja dobrze cię zrozumiałem? uważasz, że zmęczenie ud w tym przypadku może wynikać z niedostatecznej ilości uzupełnianych składników odżywczych?
Mi wydaje się to wątpliwe na takim dystansie.
Moja odpowiedź na twoje pytanie: w trakcie - nic, nie będziesz obciążał organizmu trawieniem. jak już koniecznie chcesz coś pić, to najwyżej wodę, nic innego się nie wchłonie w tak krótkim czasie. ale to i tak raczej dla odwrócenia uwagi od zmęczenia.
Proponuję potrenować więcej, to odczucie zmęczenia będzie mniejsze
Moja odpowiedź na twoje pytanie: w trakcie - nic, nie będziesz obciążał organizmu trawieniem. jak już koniecznie chcesz coś pić, to najwyżej wodę, nic innego się nie wchłonie w tak krótkim czasie. ale to i tak raczej dla odwrócenia uwagi od zmęczenia.
Proponuję potrenować więcej, to odczucie zmęczenia będzie mniejsze
- F@E
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: brak
Kreatyne sobie weź monohydrat na ten okres potem to olej... a jak masz predyspozycje do retencji wody w organizmie to jabłczan...
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- F@E
- Zaprawiony W Bojach

http://www.allegro.pl/item900748930_oli ... _wawa.html
http://www.allegro.pl/item944267982_tre ... atisy.html
tyle w tym temacie, na opakowaniu masz dawkowanie...
http://www.allegro.pl/item944267982_tre ... atisy.html
tyle w tym temacie, na opakowaniu masz dawkowanie...
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
-
Colin2000
- Zaprawiony W Bojach

- Kontakt:
Ewentualnie Kreatyna jabłczan w proszku ( ta forma jest mniej dostepna ) ale jak to woli, ja wole proszek 
Pozdrawiam
Pozdrawiam
-
tompoz
- Zaprawiony W Bojach

Ty siedzia piłkarski od siedmiu boleści zamaist bawić sie w odżywki to się skup na lekkim potrenowaniu bo sie chłopie zajedziesz przed egzaminem.gajes20 pisze:witam! chciałbym się zapytać jakie sobie zakupić odzywki
Tompoz
Tompoz
-
kamilj
- Zaprawiony W Bojach

- Życiówka na 10k: 34:40
fascynujące, nadal nie mogę się nadziwić, jaki ludzie mają interesujący sposób myślenia...gajes20 pisze:...odczuwam zmeczenie w nogach(...) a takze przede wszystkim trudności w oddychaniu. Moglibyscie mi doradzic jakie odzywki najlepiej sobie zakupic?..
Swoją drogą może by tak zrobić osobny dział dla sędziów piłkarskich uczących się biegać?
-
tompoz
- Zaprawiony W Bojach

Masz racje kolego Keijdzi ja grzebiać od 7 lat polski net w temacie treningu wytrzymalościowego na wszelkiego rodzaju forach
www.bieganie.pl
www.biegajznami.pl
www.sfd.pl
itd. itd. w kółko trafiam na dziwne psoty sędziów piłkarskich wtemacie biegania i suplementascji.
Tompoz
www.bieganie.pl
www.biegajznami.pl
www.sfd.pl
itd. itd. w kółko trafiam na dziwne psoty sędziów piłkarskich wtemacie biegania i suplementascji.
Tompoz
Tompoz