OLSZTYN. pediatra lub sportowy
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: 45,32
- Życiówka w maratonie: 3.51.20
Mam problem z kolanem,przesadziłem z treningiem
.Proszę może znacie dobrego lekarza w Olsztynie do którego mógłbym się udać z moją kontuzją .Myślę że lekarz sportowy to lepsza opcja ,ale nie mam pojęcia gdzie i czy tylko prywatnie a może jest inna opcja.?Dzieki z góry za wszelką pomoc

-
- Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Witam mogę ci polecić bardzo dobrego lekarza ortopedę. Zreperował mi kolano i kilku innym moim znajomym pomógł. Naprawdę jest świetny. Przyjmuje na książeczke jak i prywatnie ja poszedlem prywatnie i czekalem nie caly tydzien na wizyte. O to adres :
Niepubliczny ortopedyczny zakład opieki zdrowotnej Nr 55 Poradnia Ortopedyczna 10-290 Olsztyn, al. Wojska Polskiego 80 A/1 Tel. 089 534 78 88 . Jak by co to pytaj o lek. Marek Bieniecki Specjalista chirurgii ortopedyczno-urazowej. Powodzenia i zycze powrotu do zdrowia:]
Niepubliczny ortopedyczny zakład opieki zdrowotnej Nr 55 Poradnia Ortopedyczna 10-290 Olsztyn, al. Wojska Polskiego 80 A/1 Tel. 089 534 78 88 . Jak by co to pytaj o lek. Marek Bieniecki Specjalista chirurgii ortopedyczno-urazowej. Powodzenia i zycze powrotu do zdrowia:]
-
- Stary Wyga
[quote="bocian813"]Witam mogę ci polecić bardzo dobrego lekarza ortopedę. Zreperował mi kolano i kilku innym moim znajomym pomógł. Naprawdę jest świetny. Przyjmuje na książeczke jak i prywatnie ja poszedlem prywatnie i czekalem nie caly tydzien na wizyte. O to adres :
Niepubliczny ortopedyczny zakład opieki zdrowotnej Nr 55 Poradnia Ortopedyczna 10-290 Olsztyn, al. Wojska Polskiego 80 A/1 Tel. 089 534 78 88 . Jak by co to pytaj o lek. Marek Bieniecki Specjalista chirurgii ortopedyczno-urazowej. Powodzenia i zycze powrotu do zdrowia:][/quot
Dzięki bardzo.podpowiedz mi jeszcze czy prywatnie przyjmuje w tym samym miejscu co na fundusz ? i ile trzeba mieć forsy na wizytę .
Czy z funduszu to trzeba mieć skierowanie od rodzinnego ?
Niepubliczny ortopedyczny zakład opieki zdrowotnej Nr 55 Poradnia Ortopedyczna 10-290 Olsztyn, al. Wojska Polskiego 80 A/1 Tel. 089 534 78 88 . Jak by co to pytaj o lek. Marek Bieniecki Specjalista chirurgii ortopedyczno-urazowej. Powodzenia i zycze powrotu do zdrowia:][/quot
Dzięki bardzo.podpowiedz mi jeszcze czy prywatnie przyjmuje w tym samym miejscu co na fundusz ? i ile trzeba mieć forsy na wizytę .
Czy z funduszu to trzeba mieć skierowanie od rodzinnego ?
-
- Wyga
Tak przyjmuje w tym samym gabinecie, jak ja zadzwonilem to kobieta od razu spytala sie czy prywatnie chce, bo to jest prywatna poradnia ale na ksiazeczke tez przyjmuja. Ja za wizyte zaplacilem 70 zł. Bylem jakies 2 lata temu ale mysle ze nic sie przez ten czas nie zmienilo :D Pozdrawiam
-
- Wyga
a skierowanie od rodzinnego to wez przed wizyta u ortopedy, bo ja nie zrobilem tak i dwa razu musialem sie na wizyte umawiac i zaplacilem podwojnie heheh. A tak bedziesz mial skierowanie i lekarz od razu skieruje cie gdzie trzeba :D:D::D
-
- Rozgrzewający Się
Ten pan doktor to albo teść albo mąż mojej koleżanki z pracy(oboje są lekarzami), podobno rzeczywiście dobry. A pediatra potrzebny? Bo z czystym sumieniem mogę polecić p. doktor Gimełę lub Przybyszewską. Obie bezbłędnie leczą mi córkę, niestety prywatnie, choć przyjmują też państwowo, obie są jednocześnie alergologami, a dr Przybyszewska jeszcze dermatologiem na dokładkę. Doświadczenia z publicznej przychodni mam nie najlepsze, leki nietrafione i tak wracałam do jednej z dwóch pań
.
.
-
- Stary Wyga
Trraaggeeddiiaaa. w Olsztynie z NFZ do ortopedy trzeba czekać kilka miesięcy. Prywatnie jest o wiele łatwiej ale za takie leczenie niestety trzeba zabulić nie małą sumkę za kilka wizyt .Nie lubię płacić za coś 2 razy ale jestem zmuszony to zrobić bo chcę biegać.Byle się wyleczyć i do lasu biegiem 

biegam sobie i już