Straciłem 50zeta za wizytę ale wiem co i jak mniej więcej
Dobrze że go znalazłem, powiedział że takim młodym się to nie powinno przytrafiać a tak mieli goście którzy kiedyś byli rekrutowani do woja. Powiedział że tragedii nie ma że to nie było zerwanie ani szycia nie było, tylko jakiś stan zapalny się zrobił , a jeśli chodzi o zabiegi to nie powinno się chodzić na nie wtedy gdy boli tylko już po żeby zregenerować
Mówil że to będzie przeciążenie mógł się Achilles przeciążyć jak się przygotowywałem do zawodów
Co do biegania takiego trenowania pod zawody to powiedzial że wykluczone chyba że chce się nabawić sobie pogorszyć, teraz rowerek a mogę po zabiegach za jakiś czas tydz. czy dwa zacząć truchtać ale tylko po trawie ! a jak będzie boleć odpuścić
A co do mocnego biegania trenowania to od wiosny dopiero , czyli do sezonu się nie zdążę przygotować niestety

A co do opuchlizny to sama zejdzie z czasem że trzeba czasu
I jak będzie bol przepisał Butapirazol
A co do obkładania lodu jak jest ból to że się nie powinno
Lodem obkładać tylko wtedy od razu bo urazie jak jest ból na 2dzień już nie
Tam ten ortopeda prawie wogóle nic nie sprawdzal a ten kazał się położyć na plecach , patrzył na łydki i Achillesa zaraz na brzuchu i sprawdzał gdzie boli co i jak później na palcach itp. więc spoko ortopeda