Zatrucie HMB?
- lorak75
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
Czesc
Biorę HMB Olimpu od ok. 2 miesięcy (oprócz biegnia ćwiczę też na siłowni)
Od jakiegoś czasu poczułem wewnętrzną niechęć do tych tabletek. Wstawałem z rana i nie chciało mi się ich brać.
Zaniechałem więc tego.
W sobotę zrobiłem porządny trening i wziąłem 2 tabletki i... w niedzielę się zaczęło. Horror - bule brzucha, nudności itp (bez wymiotów)
Dziś jest wtorek i mój stan zdrowia jest jeszcze kiepski.
To możliwe, że zatrułem się HMB?
Tak czy owak - zrywam z całą tą gównianą suplementacją (włącznie z izotonikami).
Od jakiegoś czasu poczułem wewnętrzną niechęć do tych tabletek. Wstawałem z rana i nie chciało mi się ich brać.
Zaniechałem więc tego.
W sobotę zrobiłem porządny trening i wziąłem 2 tabletki i... w niedzielę się zaczęło. Horror - bule brzucha, nudności itp (bez wymiotów)
Tak czy owak - zrywam z całą tą gównianą suplementacją (włącznie z izotonikami).
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
ja wręcz przeciwnie - wczoraj się suplementowałem kilogramem truskawek z jogurtem, sałatką z rzodkiewek, ogórków pomidorów itd.lorak75 pisze: Tak czy owak - zrywam z całą tą gównianą suplementacją (włącznie z izotonikami).
polecam suplementy tej firmy

- piter82
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 40:32
- Życiówka w maratonie: 3:22:xx
ja też to mam, miałem tydzień ostatnio gdzie sam wszamywałem dzień w dzień po 2 pęczki rzodkiewek + inne owoce jak jablka, banany gruszki itd. razem cos koło 2 kg, teraz sezon na truskawki jest co za tym idzie szamam je do oporu - nie ma jak owoce i warzywa są najlepszymi suplementamigasper pisze:
ja wręcz przeciwnie - wczoraj się suplementowałem kilogramem truskawek z jogurtem, sałatką z rzodkiewek, ogórków pomidorów itd.
polecam suplementy tej firmy

Ciągle do przodu pokonując własne słabości
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
10k - 40:32 - 05.10 15k - 01:04:39 - 09.10 21,097k - 1:29:57 - 09.10 42,195k - 03:22:36 - 09.09
Mój Blog Aktywni Sportowo
GG 730243
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
nie tymi z mojego ogródkaajron pisze:Zatruć można się tak samo truskawkami jak i tabletkami ...

-
- Dyskutant
Ogólnie żeby brać suplementy tej firmy to trzeba mieć ZDROWIE... Nie wiem dlaczego, ale jak kiedyś (oj daaawno to było) chodziłem na siłownie to też mi szkodziło jak wziąłem coś olimpu. Po innych suplach tego nie było.
"Tak czy owak - zrywam z całą tą gównianą suplementacją (włącznie z izotonikami)"
Bez witamin na zimę będzie ciężko :P
"Tak czy owak - zrywam z całą tą gównianą suplementacją (włącznie z izotonikami)"
Bez witamin na zimę będzie ciężko :P
- Irko S
- Zaprawiony W Bojach
lorak75 pisze: W sobotę zrobiłem porządny trening i wziąłem 2 tabletki i... w niedzielę się zaczęło. Horror - bule brzucha, nudności itp (bez wymiotów)
.
Spróbuj brać HMB przed treningiem, conajmniej godzinę. Do tego najlepiej popijać wszystkie tabletki mlekiem i jeszcze lepiej jogurtem.
Jak nie biegasz ponad 100 km/tyg to może lepiej wzbogacić dietę w naturalne produkty i zrobić sobie przerwę od tabletek,czy kapsułek.
Siłownia z bieganiem nie idą w parze na dłuższą metę,chyba że chcesz pozbyć się tłuszczu a nie dokładać masy (bardziej aerobowo niż analobowo)
Po porządnym treningu polecałbym dobry posiłek i masaż a dopiero potem tablety.
Wcale się nie dziwię,że organizm się buntuje.
- PKDeath
- Stary Wyga
Po 1.
wiesz ze w suplementacji sie robi przerwy jak w dopingu? zwykle sie robi 3 tyg na suplu, tydzien przerwy, sa niektore suple ze sie robi 3+2, a nawet 3+3
Po 2.
To co juz ktos powiedzial - wspieranie polskiej zywnosci w postaci olimpu to nie jest madre. Straszny syf robi ta firma.
wiesz ze w suplementacji sie robi przerwy jak w dopingu? zwykle sie robi 3 tyg na suplu, tydzien przerwy, sa niektore suple ze sie robi 3+2, a nawet 3+3
Po 2.
To co juz ktos powiedzial - wspieranie polskiej zywnosci w postaci olimpu to nie jest madre. Straszny syf robi ta firma.
-
- Zaprawiony W Bojach
przerwij to HMB i zobaczysz jak organizm zareaguje.lorak75 pisze:Czesc
Zaniechałem więc tego.
http://biegajznami.pl/forum/viewtopic.p ... 172#953172
tu poczytaj o HMB
Tompoz
Tompoz
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
jak to nic Ci nie jest? kiedyś miałeś ładną buźke a teraz masz taką krzywą nóżkeNagor pisze:A ja jem HMB Olimpu i nic mi nie jest

-
- Zaprawiony W Bojach
jak się po czymś źle czujesz to to po prostu odstaw i tyle.
Ostatnio zmieniony 30 maja 2009, 15:06 przez OlekB, łącznie zmieniany 1 raz.
Nic nie umiem i nic nie wiem, jestem matoł bity w ciemię...
-
- Zaprawiony W Bojach
ja jadłem HMB z Olimpa Mega Caps przez 7 miechów po 8 kapsułek, robiłem test żeby być pewny czy to działa czy nie............
swoją głupotę i wywalenie kasy w błoto zrozumiałem później........!!!!!!!
swoją głupotę i wywalenie kasy w błoto zrozumiałem później........!!!!!!!
RUN FOREST RUN!!!