Dobry ortopeda sportowy we Wrocławiu?

Wszystko o bieganiu i zdrowiu
tolejnik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Życiówka na 10k: brak
Życiówka w maratonie: brak

Nieprzeczytany post

Pilnie poszukuję dobrego ortopedy sportowego we Wrocławiu. Mam problemy z kolanami (chondromalacja rzepki), a biegam regularnie, więc nie chciałbym trafić do kogoś, kto mi powie po prostu "jeśli pana boli, kiedy pan biega, to niech pan przestanie biegać". Z góry dziękuję za wszelkie namiary.
New Balance but biegowy
airda

Nieprzeczytany post

Nie mam dla Ciebie dobrych wiesci - poszukuje takowego od blisko roku i juz wiem, ze we Wroclawiu takiego niestety nie ma :(
lorak
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Poniżej link może sie przyda chyba ze macie negatywne zdanie jeżeli tak/lub nie, to prosze o informacje zwrotna po wizycie:

http://www.klinikakolana.pl/gabinety.html

pozdrawiam
lorak
juliet
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Co do kliniki kolana, wszystko pieknie, tylko ze na stronie nie ma podanych nazwisk lekarzy, ktorzy w niej przyjmuja.

Generalnie, ciezka troche jest sprawa z ortopedami traumatologami a na dodatek jeszcze lekarzami medycyny sportowej we Wroclawiu. W takim zestawieniu nie wiem czy chodz jeden sie znajdzie. W temacie siedze od lutego tego roku. Jest kilku solidnych lekarzy, ktorych nazwiska przewijaja sie "w srodowisku". Jest oslawiony dr Kentel (robi wroclawskich pilkarzy), dr Wojciechowski, dr Andrzejewski. Ja ze swojego doswiadczenia polecam dwoch bardzo solidnych lekarzy - dr Jakiel i dr Janusz.

Jezeli jednak chodzi o specjalistow z najwyzszej polki, rownajacych sie tym np z krajow alpejskich to opcje sa trzy: Sport Klinika Zory (juz sama nazwa mowi za siebie, tam znajdziesz wlasnie lekarzy sportowych, polecam m.in. dr Mariusz Smolik), Klinika w Puszczykowie kolo Poznania oraz Carolina w Warszawie.
tolejnik
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się

Nieprzeczytany post

Dzieki, a ktos moze cos powiedziec o lekarzu sportowym o nazwisku Ernest Kuchar?
synaptis
Rozgrzewający Się
Rozgrzewający Się
Kontakt:

Nieprzeczytany post

Zapraszam do portalu http://www.synaptis.eu posiadamy baze ośrodków dla sportowców.
Synaptis.Eu - rejestracja medyczna
Synaptis.Tv - telewizja edukacyjna
Synaptis.It - rozwiązania informatyczne dla medycyny
ODPOWIEDZ