Jak biegac chce zgubic 6-8 kg
-
- Rozgrzewający Się
hej mam pytanie zaczalem biegac potrafie bez problemow przebiec 30 35 minut chce zrzucic z 6-8 kg staram sie jesc 4-5 małych posiłkow macie moze jakies ciekawe rady tzn ile biegac razy w tygodniu i ile minut aby e moje odchudzanie dało efekt pozdrawiam
- wysek
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 32:34
- Życiówka w maratonie: 2:43
- Kontakt:
ujemny bilans kaloryczny i bez wielkich cudów zgubisz te kilogramy. Rozsądek i cierpliwość powinny w tym pomóc ; )frozen pisze:hej mam pytanie zaczalem biegac potrafie bez problemow przebiec 30 35 minut chce zrzucic z 6-8 kg staram sie jesc 4-5 małych posiłkow macie moze jakies ciekawe rady tzn ile biegac razy w tygodniu i ile minut aby e moje odchudzanie dało efekt pozdrawiam
-
- Stary Wyga
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
wszystko zależy od tego ile teraz ważysz i jaki tryb życia prowadzisz
j/w myślę że trochę ruchu z 3 razy w tygodniu (możesz wybrać sobie jakiś plan lub tak sobie tylko biegać),trzymanie pozorów diety i za jakieś 2miesiące będziesz zadowolony
j/w myślę że trochę ruchu z 3 razy w tygodniu (możesz wybrać sobie jakiś plan lub tak sobie tylko biegać),trzymanie pozorów diety i za jakieś 2miesiące będziesz zadowolony
-
- Zaprawiony W Bojach
- Kontakt:
biegaj 5-6 razy w tygodniu przynajmniej godzine i po 3-4 miesiącach będziesz ważył 8 kg mniej nie musząc zbytnio pilnować dietyfrozen pisze:hej mam pytanie zaczalem biegac potrafie bez problemow przebiec 30 35 minut chce zrzucic z 6-8 kg staram sie jesc 4-5 małych posiłkow macie moze jakies ciekawe rady tzn ile biegac razy w tygodniu i ile minut aby e moje odchudzanie dało efekt pozdrawiam
-
- Zaprawiony W Bojach
gasper pisze:biegaj 5-6 razy w tygodniu przynajmniej godzine i po 3-4 miesiącach będziesz ważył 8 kg mniej nie musząc zbytnio pilnować dietyfrozen pisze:hej mam pytanie zaczalem biegac potrafie bez problemow przebiec 30 35 minut chce zrzucic z 6-8 kg staram sie jesc 4-5 małych posiłkow macie moze jakies ciekawe rady tzn ile biegac razy w tygodniu i ile minut aby e moje odchudzanie dało efekt pozdrawiam
Gasper ale to nie jest prawidłowe rozwiązanie co Ty mu piszesz człowiueku. JEsli nie wprowadzi teraz w miare podstaowwej diety to póxniej gdy juz zgubi te 8 kg i bedzie biegał tylko zeby utrzymac wage to bez diety i tak znów bedzie tył. Do Autora: jesli potrafisz wybiegać 30 do 35 minut to postaraj sie dociagnąć do godziny biegaj sobie pn śr pt po godzince po stałej trasie a w soboty rób sobie wycieczki biegowe. zacznij podstawową diete 2 litry czystej wody minimum, ciemne pełnoziarniste pieczywo, herbaty zielona i czerwona dobre sa bio-active spróbuj sobie poczytakj co daja i kiedy pic. jedz do 6 razy dzeinnie minejsze porcje spróbuj wiecej nabiałyu na sniadania jakis twarozek czy cos. jak biegasz z rana to po takim twarozku sie lekko biega i ma się siły. w ten sposób zobaczysz efekty a bieganie do 5 czy 6 razy na tydzien i niestosowanie rzadnej diety to mijanie się z celem. I dam CI rady z cylku moich osobistych jak kazdemu je na forum daje z czego chłopaki mnie kojarza odstaw kawe(zacznij uzywac własnych sił), wiem że to ciężkie odstaw słodycze i postaraj sie ograniczyć sól najlepiej do zera z sola bardzo ciezko bo rodzice gotóją w niektóych produktach juz jest ale zawsze to coś zmniejszysz.

gg 3305061
-
- Zaprawiony W Bojach
NIe nie to nie bedzie dobre w ten sposób można sie zajechać nie ma sensu początkującym osobą wspominac nawet o tego typu sposobach. Bo zaczną sie interesowac tym i skończy sie na niczym. 

gg 3305061