dokładniefeelipe pisze:Ostatnio dostalem fajny kuferek z piwami belgijskimi, myslalem ze Belgowie tylko dobra czekolade maja ale piwa tez sa super inne niz nasze, bardzo ciekawy smakjak ktos bedzie mial okazje to polecam Grimbergen blond blonde (jasne 6,7%) i dubbel double (ciemne 6,5%)
A jesli chodzi o nasze krajowe to znajomi zachwalali Okocim pszeniczne ale jak dla mnie to woda z kaluzy ;/
Ile dziś wypiłeś piwa - pochwal się tutaj.
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: brak
- Życiówka w maratonie: brak
5 żywych
"Wizja bez działania jest marzeniem, działanie bez wizji jest koszmarem"
- mszary
- Zaprawiony W Bojach
podobnie jak pszeniczny Obolon z UkrainyF@E pisze:5 żywych
dokładniefeelipe pisze:Ostatnio dostalem fajny kuferek z piwami belgijskimi, myslalem ze Belgowie tylko dobra czekolade maja ale piwa tez sa super inne niz nasze, bardzo ciekawy smakjak ktos bedzie mial okazje to polecam Grimbergen blond blonde (jasne 6,7%) i dubbel double (ciemne 6,5%)
A jesli chodzi o nasze krajowe to znajomi zachwalali Okocim pszeniczne ale jak dla mnie to woda z kaluzy ;/
-
- Rozgrzewający Się
- Życiówka na 10k: 49,44
Jeśli chcecie się napić dobrego piwa to nie można zapomnieć o browarach restauracyjnych. Jest ich coraz więcej, stan na 09,07,2011 = 23 (dane z browar.biz) tylko ceny w nich potrafią zniechęcić.
> Bielitzer
> Bierhalle Katowice
> Bierhalle Łódź
> Bierhalle Warszawa
> Brovaria
> Brovarnia
> Browar Grill de Brasil
> BrowArmia
> C.K. Browar
> Czenstochovia
> Grodzka 15
> Haust
> Kaszëbskô Kóruna
> Kowal
> MajEr
> Marysia
> Pivovaria
> Płock Minibrowar
> Spiż - Katowice
> Spiż - Wrocław
> Tumski
> Warzelnia Piwa
> Złoty Róg
> Bielitzer
> Bierhalle Katowice
> Bierhalle Łódź
> Bierhalle Warszawa
> Brovaria
> Brovarnia
> Browar Grill de Brasil
> BrowArmia
> C.K. Browar
> Czenstochovia
> Grodzka 15
> Haust
> Kaszëbskô Kóruna
> Kowal
> MajEr
> Marysia
> Pivovaria
> Płock Minibrowar
> Spiż - Katowice
> Spiż - Wrocław
> Tumski
> Warzelnia Piwa
> Złoty Róg
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
ciekawe doznaniekisio pisze:No to sobie wyobraziłem F@E pijącego z pięciu butelek jednocześnie... :D

- Female Forrest Gump
- Zaprawiony W Bojach
- Życiówka na 10k: 0:51
- Życiówka w maratonie: 4:44
wolf1971 pisze: Co mnie interesuje jego erekcja w tych skarpetkach?

- kachita
- Zaprawiony W Bojach
A ja dziś pracuję nad zwiększeniem liczby erytrocytów i piję czerwone wytrawne
A piwo "Żywe" nie smakuje mi ogóle. Okropieństwo. Ciechan Wyborny jest OK, miodowy jest mniam, pszeniczny też bdb. Łomża trochę cienka, Kasztelan ujdzie. Z masowych - Tyskiego nie da się pić, Żywiec trzyma jeszcze poziom.
Lubię też niemieckie piwa, tam zresztą do 2005 roku mieli Reinheitsgebot - prawo, na podstawie którego piwem można nazywać jedynie napój zrobiony ze słodu jęczmiennego, chmielu i wody. Więc jeśli na butelce jest napisane, że piwo warzono zgodnie z tym prawem, to wiadomo na pewno, że żadnych konserwantów, cukru, żółci i innych ciekawych dodatków tam nie ma.

A piwo "Żywe" nie smakuje mi ogóle. Okropieństwo. Ciechan Wyborny jest OK, miodowy jest mniam, pszeniczny też bdb. Łomża trochę cienka, Kasztelan ujdzie. Z masowych - Tyskiego nie da się pić, Żywiec trzyma jeszcze poziom.
Lubię też niemieckie piwa, tam zresztą do 2005 roku mieli Reinheitsgebot - prawo, na podstawie którego piwem można nazywać jedynie napój zrobiony ze słodu jęczmiennego, chmielu i wody. Więc jeśli na butelce jest napisane, że piwo warzono zgodnie z tym prawem, to wiadomo na pewno, że żadnych konserwantów, cukru, żółci i innych ciekawych dodatków tam nie ma.
[url=http://www.bieganie.pl/forum/viewtopic. ... ead#unread]Wyznania kobiety szurającej[/url] || [url=http://bieganie.pl/forum/viewtopic.php? ... ead#unread]Komentarze[/url]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
[color=#BF0080][size=85]A minute on the lips, a lifetime on the hips.[/size][/color]
- F@E
- Zaprawiony W Bojach
Prześledziłem to pod kątem śląska i mogę powiedzieć że mamy tego od groma!!!zibiolot pisze:Jeśli chcecie się napić dobrego piwa to nie można zapomnieć o browarach restauracyjnych. Jest ich coraz więcej, stan na 09,07,2011 = 23 (dane z browar.biz) tylko ceny w nich potrafią zniechęcić.
> Bielitzer
> Bierhalle Katowice
> Bierhalle Łódź
> Bierhalle Warszawa
> Brovaria
> Brovarnia
> Browar Grill de Brasil
> BrowArmia
> C.K. Browar
> Czenstochovia
> Grodzka 15
> Haust
> Kaszëbskô Kóruna
> Kowal
> MajEr
> Marysia
> Pivovaria
> Płock Minibrowar
> Spiż - Katowice
> Spiż - Wrocław
> Tumski
> Warzelnia Piwa
> Złoty Róg

Ja wczoraj 5 specjali niepasteryzowanych zrobiłem. I wracam do biegania bo się zapuściłem- szczęśliwie "urlop biegowy 3tygodniowy" tylko 2 kilo nakładu tłuszczu mi zrobił, równe 90 mam a teraz tuptam do 80. I będę się chwalił o tym na lewo i na prawo!